Honnan lehet tudni, hogy a buszon álló nő terhes vagy dagi?
Mér' hát a daginak is átadhatod.
Honnan lehet tudni,csak láttál már terhes és kövér nőt.Van különbség.
Nekem egyik oszt.társam aki kicsikét kövér, bár nem nézem le őket félreértés ne essék:D , elmondta,hogy egyszer a buszon azt játszotta el bnőivel,hogy terhes. és átadták neki a helyet x D szóval tényleg elég csalafinta. :D
egyébként szerintem úgy, hogy a terhes nőknek a pocakjuk kerekebb és keményebb.:)
A terhes nők sokat fogják a pocijukat, hogy védjék a babát illetve simogathatják - ebben a melegben meg onnan fel ismerni őket, hogy állatira ki vannak. :)
A pocak formája is utalhat rá, ha kerekdedebb, akkor az kismama, ha olyan elúszós hájas és egyébként is dagi az illető akkor az csak túlsúlyos, ritka az olyan túlsúlyos ember aki az egész testén vékony / átlagos és csak a hasán van elhízva.
35hetes kismama :)
Egyébként le a kalappal előtted! Én amióta terhes vagyok csak a 40-50 felettiek akarják átadni a helyüket.
Nagyot bevettem...eszembe jutott, hogy az egyik rokon esküvőjén az akkori párom késöbb érkezett,és amikor bemutatkozás volt, késöbb kérdezte meg, hogy: Te, az a barna hajú scak, az terhes avgy kövér? :-D Pedig neki már 2 gyerek is volt, (elvált) és a volt felesége 2 terhessége után elvárható, hogy meg tudjon különbeöztetni egy hasban elhízott vagy terhes nőt :-D
De egyébként egy idő után a has alakjából lehet látni, hogy baba avgy háj. Nézegess interneten képeket, és akkor lesz összehasonlítási alapod. Szerintem...! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!