A terhes nők miért vannak annyira elszállva maguktól?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Egy ilyennek hogy van képe mást bunkónak hívni? Ezek várják el, hogy átadjuk nekik a helyet, amikor rendszerint nem lehetne náluk nagyobb parasztot találni az egész buszon? Miért hiszik magukat a helyi atyaúristennek csak azért, mert terhesek?
Kár, hogy anyáddal nem így viselkedett valaki. Pláne, hogy te megszülettél. Igazából, anyádat sajnálom is. Ő nem tehet semmiről...
Ritka nagy tapló vagy te, kérdező. Egyetlen hibád az, hogy élve születtél.
:) hát, nem semmi...
Azért ne általánosítsunk...
Én 2 gyerek anyja vagyok.Soha nem követeltem ki hogy átadják a helyet.Sőt, ha fél nap ültem a rendelőben, akkor még jó is volt állni 2 megállót.
Bár, azt nem díjaztam mikor a buszon egy részeg bele könyökölt a hasamba 9 hónapos terhesen...azt mondta álljak arrébb, akkor esetleg nem tántorog nekem....
Egy fiatal is lehet beteg, lehet rosszul, sőt, még nagyon beteg is.ezek a dolgok sajnos nem korhoz vannak kötve.
Ebben az esetben meg emberére akadt!
Aki így áll a dolgokhoz, az ne is várjon mást!
én ott isleírtam, hogy aki ezt a kérdést feltette az egy bunkó. akitől kérte a helyet, az lehet hogy tényleg rosszul volt, miért háborodott fel ezen? őt meg nem érdekli más baja, az ilyen ne is számítson másra...
mondjuk az a lány nem egyedül ült a buszon, valaki átadhatta volna a helyét, már csak balesetvédelmi szempontból is. nem mintha megérdemelné az ilyen, csak azért, hogy nehogy nagy baj legyen.
Ebben az esetben azok voltak bunkók,akik hallották ,látták,mi történik,nem érezték rosszul magukat és mégsem adták át a helyet!Ez a mai magyar mentalitás...Azért azt nem hinném,hogy mindenki rosszul volt a buszon,aki ült!
Kérdező,sajnos azt kell mondjam,te vagy a paraszt.Nem látod át a helyzetet!
Szerintem a kismamák tök szexik! Én mindig begerjedek tőlük!
Az jut eszembe róluk, hogy jól megcsinálták őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!