Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudják az emberek leélni...

Hogy tudják az emberek leélni az életüket egy ellenkezű neművel? (lent)

Figyelt kérdés

Na, nem vagyok homoszexuális, vagy ilyesmi csak.. szóval úton-útfélen azt látom, hogy a fiúk a fiúkkal barátkoznak, a lányok meg a lányokkal. Én is eddig mindig csak lányokkal voltam, aztán egyszer csak majd elkövetkezik (remélem!!:D) hogy lesz egy szerelmem (egy fiú), és vele fogok egy csomó időt eltölteni, összeházasodok vele, össze is költözünk, ő lesz a legfontosabb ember a számomra, stb... Ebbe nekem nagyon fura belegondolni. :O Jó persze az nem furcsa gondolat számomra sem, hogy a férfiak nőkkel házasodnak, ez teljesen természetes nekem is, de hogy ÉN egy fiúval annyira összehaverkodjak, hogy még bele is szeretek, meg ő legyen a legjobb barátom, meg még össze is költözök vele egy lakásba (ráad. közös szobába), hát ez valahogy irreálisnak tűnik, vagy nem tudom :D Egyáltalán miről lehet a fiúkkal beszélgetni, meg mi a fenét lehet velük csinálni?

21/L

2010. jún. 10. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Nekem alapból az fura, hogy hogy tudják emberek más emberekkel együtt leélni az életüket. Rosszul vagyok ha arra kell gondolnom, hogy valakivel megint meg kell osztanom a lakásomat, sőt, a szobámat, az ágyamat :S

Ha szerelmes vagyok, még akkor se jutna eszembe összeköltözni/házasodni valaki mással.

19L

2010. jún. 10. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem minden külön töltött perc tűnik furának, meg az az időszak, amikor még egyedül éltem a kutyámmal. Akkor érzem magamat egésznek, amikor együtt vagyok a férjemmel. Nem mintha önállóan nem lennék képes megélni a jég hátán is, vagy egyedül nem lennék teljes értékű ember. Csak éppen vele ketten vagyunk mi egyek. :-)
2010. jún. 10. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, miről beszélgetsz a szüleiddel. És ők egymással. Na kb arról fogsz beszélni a pároddal.

Én pl ma reggel elmentem vizsgázni, előtte mondtam, g pakoljon és mosogasson el. Aztán hazajöttem, megbeszéltük a vizsgámat (ami egyébként nem sikerült :( ), elmentünk ikeába, vettünk pár dolgot a lakásba, akkor azt beszéltük, melyiket válasszuk. Feljött a barátnőm, aki reggel államvizsgázott, akkor megbeszéltük, az hogy és mint volt. Elmentem dolgozni, és amikor hazaértem, azt beszéltük meg. Meg azt, hogy hogy oldjuk meg, hogy ne legyen annyira meleg a panelban :S. Most mindketten ülünk a gépünk előtt és csináljuk a dolgunkat, este meg megnézünk valami filmet és kész.

Ha együtt éltek, mindig akad beszédtéma, ha más nem, akkor az, hogy mi legyen az ebéd vagy ilyesmi. Néha persze kiakasztó, de amúgy nem olyan rossz dolog ez :)

21L

2010. jún. 10. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy tudnak az emberek a saját nembeli ismerőseikkel jobban ellenni, mint az ellenkező neműekkel?
2010. jún. 11. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!