Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudják az emberek leélni...

Hogy tudják az emberek leélni az életüket egy ellenkezű neművel? (lent)

Figyelt kérdés

Na, nem vagyok homoszexuális, vagy ilyesmi csak.. szóval úton-útfélen azt látom, hogy a fiúk a fiúkkal barátkoznak, a lányok meg a lányokkal. Én is eddig mindig csak lányokkal voltam, aztán egyszer csak majd elkövetkezik (remélem!!:D) hogy lesz egy szerelmem (egy fiú), és vele fogok egy csomó időt eltölteni, összeházasodok vele, össze is költözünk, ő lesz a legfontosabb ember a számomra, stb... Ebbe nekem nagyon fura belegondolni. :O Jó persze az nem furcsa gondolat számomra sem, hogy a férfiak nőkkel házasodnak, ez teljesen természetes nekem is, de hogy ÉN egy fiúval annyira összehaverkodjak, hogy még bele is szeretek, meg ő legyen a legjobb barátom, meg még össze is költözök vele egy lakásba (ráad. közös szobába), hát ez valahogy irreálisnak tűnik, vagy nem tudom :D Egyáltalán miről lehet a fiúkkal beszélgetni, meg mi a fenét lehet velük csinálni?

21/L

2010. jún. 10. 16:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Sohasem volt meg baratod?
2010. jún. 10. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy gyerek vagy még...
2010. jún. 10. 16:41
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

én is azt akartam kérdezni mint az első... :S még csak vonzalmat sem éreztél még fiú után? rengeteg dolgot lehet velük csinálni

de ilyet... vagy kamu a kérdés vagy te vagy a fura :S

2010. jún. 10. 16:42
 4/14 anonim ***** válasza:
jó későn érő tipus vagy:D
2010. jún. 10. 16:44
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
szerintem te leszbikus vagy, csak még nem tudsz róla...
2010. jún. 10. 16:44
 6/14 anonim válasza:
Huha 21 évesen így gondolkozol?Hát hiába mindenki más:)én ennyi idősen szültem a kisfiamat.ne néz őskövületnek mert csak 25 éves vagyok.Nem tudom ezt neked megfogalmazni ha majd szerelmes leszel akkor minden időt vele akarsz eltölteni,érdekelni fog minden amit mond,és hidd el lesznek közös témáitok.Az,hogy egy szobába lesztek az meg maga lesz a gyönyör"kivéve ha nem":D Csinálni?Hát sok mindent lehet egy fiúval,hidd el:)
2010. jún. 10. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
lehet hogy a nőkhöz vonzódsz
 8/14 anonim ***** válasza:

Bármiről lehet velóük beszélgetni (na jó, kivéve a sminket meg a divatot), és rengeteg mindent lehet velük csinálni.

Nekem a férjem a legjobb barátom is egyben, benne bízom meg a világon a legjobban. Van egy csomó közös hobbink: komolyzene, művészetek, természetjárás, hogy csak pőrat mondjak. (Eltérő is van: én imádok hímezni, ő meg imád legózni.) Azonos a világnézetünk (keresztyén), a politikai meggyőződésünk, de különbözik az ízlésünk filmek és könyvek terén. Szóval van miről beszélgetni. :-) Ja, és csináltunk egy kisbabát, itt szuszog a szobában. :-)

Szóval csak meg kell keresni a hozzád való pasit. Ha ilyen nincs a környezetedben, ha mindegyik pasi, akit ismersz, unalmas, akkor rossz helyen keresgélsz.

Sok sikert!

9/14 anonim ***** válasza:
Nagyon beszűkülten gondolkodsz. A férfiak alapvetően mások mint a nők, de sok olyan lány van, akinek sok fiú haverja, barátja van. Velük is lehet szinte mindenről beszélgetni, sőt általába jobban érdekli őket a világ dolgai, meg nem is olyan kétszínűek, kibeszélősek, mint a lányok. És azért elég nagy különbség van férfi és férfi között. Olyat kell választani, aki hasonlít rád, hasonlóan gondolkodik és jól kiegészítitek egymást.
2010. jún. 10. 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy fura,én is néha ezen gondolkodok,és 8évvel idősebb vagyok nálad.Egyedül élek.Az jó ha néhány napot a barátommal töltök,de utána néha jó az a kis idő is külön.Hogy milyen lehet folyamatban együtt lenni valakivel fogalmam sincs,de egyrészről tetszene,másrészről meg nem biztos.Mondjuk az tuti hogy kialakul egy erős kötődés ha minden nap együtt vagy valakivel.
2010. jún. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!