Hogy tudják az emberek leélni az életüket egy ellenkezű neművel? (lent)
Na, nem vagyok homoszexuális, vagy ilyesmi csak.. szóval úton-útfélen azt látom, hogy a fiúk a fiúkkal barátkoznak, a lányok meg a lányokkal. Én is eddig mindig csak lányokkal voltam, aztán egyszer csak majd elkövetkezik (remélem!!:D) hogy lesz egy szerelmem (egy fiú), és vele fogok egy csomó időt eltölteni, összeházasodok vele, össze is költözünk, ő lesz a legfontosabb ember a számomra, stb... Ebbe nekem nagyon fura belegondolni. :O Jó persze az nem furcsa gondolat számomra sem, hogy a férfiak nőkkel házasodnak, ez teljesen természetes nekem is, de hogy ÉN egy fiúval annyira összehaverkodjak, hogy még bele is szeretek, meg ő legyen a legjobb barátom, meg még össze is költözök vele egy lakásba (ráad. közös szobába), hát ez valahogy irreálisnak tűnik, vagy nem tudom :D Egyáltalán miről lehet a fiúkkal beszélgetni, meg mi a fenét lehet velük csinálni?
21/L
én is azt akartam kérdezni mint az első... :S még csak vonzalmat sem éreztél még fiú után? rengeteg dolgot lehet velük csinálni
de ilyet... vagy kamu a kérdés vagy te vagy a fura :S
Bármiről lehet velóük beszélgetni (na jó, kivéve a sminket meg a divatot), és rengeteg mindent lehet velük csinálni.
Nekem a férjem a legjobb barátom is egyben, benne bízom meg a világon a legjobban. Van egy csomó közös hobbink: komolyzene, művészetek, természetjárás, hogy csak pőrat mondjak. (Eltérő is van: én imádok hímezni, ő meg imád legózni.) Azonos a világnézetünk (keresztyén), a politikai meggyőződésünk, de különbözik az ízlésünk filmek és könyvek terén. Szóval van miről beszélgetni. :-) Ja, és csináltunk egy kisbabát, itt szuszog a szobában. :-)
Szóval csak meg kell keresni a hozzád való pasit. Ha ilyen nincs a környezetedben, ha mindegyik pasi, akit ismersz, unalmas, akkor rossz helyen keresgélsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!