Mi a véleményetek arról, hogy ismertebb emberek egyszerűen nem élhetik a saját életüket?
Ti nem kattannátok be? Már többedszer győződök meg (személyesen másodszor) arról, hogy valami pokol ami megy, pl. van egy tinisztár srác, csak aztán megtudtam, hogy pl. a saját könyvét se ő írta, megírták helyette, akkor az újságokban megjelenő hírekről szintén semmit nem tud, ezeket a híreket a tudtán kívül eleve úgy "gyártják" helyette, mindeközben úgy beszél vele a menedszere koncert előtt, hogy "na gyere már öltözni a qqurva anyád xxxx", és utána mégis kénytelen jóképet vágni.
Akkor barátnőt is úgy gyártanak neki, akit a médiának dobnak, és persze aki az emberek számára megy az imagejehoz, közben kb azt se tudja ki az, na és sorolhatnám az ilyen szörnyűségeket.
És sajnos nem képzelgek, mert az egyik ilyen srác még gyerekkori haverom és mesél olyanokat, hogy hanyatt vágom magam, a másikról pedig személyesen egyszerűen csak hallottam, láttam azt, ami a színpadon kívül megy, és egy horror (ill. közvetett ismerős vele kapcsolatban is van, és tőle tudok elég sok undorító dolgot).
Detto ez megy az egyik olimpikon fiatal sráccal, erről a kettőről tudok konkrétan, na de akkor gondolom ez más esetében is kb így megy.
Szerintetek nem borzasztó ez ? Én biztos meghülyülnék.
hát még ebben sem vagyok biztos :)
az a szomorú, hogy itt megint nem az a lényeg, amiről szólna valaki / valami, hanem a PÉNZISTENnél nincs nagyobb úr, ez sokszor bebizonyosodott és sokszor látjuk is , csak az emberben egy világ omnlik össze amikor ezzel úgy direktben szembesül is
n de én azt tapasztaltam és mesélte is az illető, hogy kifejezetten meg van neki tiltva, hogy ő csak úgy gondol egyet és nyilatkozzon, mert a nyilatkozatai is csakis jól megírt, előre átgondolt szövegek, és szigorúan csak azt mondhatja, egy szóval se többet
váratlan interjú, hogy csak úgy elkapja valaki és hops nyilatkozzon, na ilyen nem létezik, mert ugyan lehet h megtenné, csak utána lenne botrány a menedzserével, az is biztos, érted egy egész csapat építi az imageját, na most nincs olyan h ő önállóan akár csak ismerkedik ...
nagyon durva világ ez
na ez jó kérdés igen ... látod nemtom mit mondjak, vagyis azt mondanám, hogy mivel jóval kevesebb a nagyon pénzes manager és támogató mint a támogatott sztár vagy akiből éppen azt csinálnak, így aztán a pénz beszél alapon, inkább ők diktálnak, és mondjuk oké, sportban nem annyira, de zeneiparban, azonnal előszednek egy másik tinibálványt akiből majd dől a pénz és aki minden szavukra ugrik. Hidd el sok ilyen van aki csak erre vágyik, és mindent megtenne.
szóval a végeredmény az sztem, hogy ezt mindketten jól tudják, és a pénzé a domináns szerep, ha pl. utána nem úgy menedzselik őt, akkor elveszik a süllyesztőben, akkor is, ha amúgy nagyon jó az illető netán. Ez az iparág nem arról szól, hogy ki jó és ki nem jó sajnos.
jah jut ezsembe, nézd nyilván meg van az oka annak h ennyire ez van, mert meséli, hogy az iwiw-jét se ő kezeli, a facebookját se, az emailjeit se ő válaszolja meg, és tehát nagyjából semmi magénélete nem lehet, mindent mások csinálnak helyette
franc tudja, vagy egy jól felfogott közös érdek az egész ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!