Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy ismertebb emberek egyszerűen nem élhetik a saját életüket?

Figyelt kérdés

Ti nem kattannátok be? Már többedszer győződök meg (személyesen másodszor) arról, hogy valami pokol ami megy, pl. van egy tinisztár srác, csak aztán megtudtam, hogy pl. a saját könyvét se ő írta, megírták helyette, akkor az újságokban megjelenő hírekről szintén semmit nem tud, ezeket a híreket a tudtán kívül eleve úgy "gyártják" helyette, mindeközben úgy beszél vele a menedszere koncert előtt, hogy "na gyere már öltözni a qqurva anyád xxxx", és utána mégis kénytelen jóképet vágni.

Akkor barátnőt is úgy gyártanak neki, akit a médiának dobnak, és persze aki az emberek számára megy az imagejehoz, közben kb azt se tudja ki az, na és sorolhatnám az ilyen szörnyűségeket.

És sajnos nem képzelgek, mert az egyik ilyen srác még gyerekkori haverom és mesél olyanokat, hogy hanyatt vágom magam, a másikról pedig személyesen egyszerűen csak hallottam, láttam azt, ami a színpadon kívül megy, és egy horror (ill. közvetett ismerős vele kapcsolatban is van, és tőle tudok elég sok undorító dolgot).

Detto ez megy az egyik olimpikon fiatal sráccal, erről a kettőről tudok konkrétan, na de akkor gondolom ez más esetében is kb így megy.

Szerintetek nem borzasztó ez ? Én biztos meghülyülnék.

2010. júl. 13. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
valszleg azért, mert egy tinibálvány még tini, nem tudja, mit cselekszik..., a tini rajongói sem, mert csak mennek az árral, jól kiszámíthatóak:)
2010. júl. 13. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:

itt a bálvány személye sokadlagos.

ő csak egy eszköz a pénzcsináláshoz.

tehetség nuku, egyéniség nuku. minden meg van neki szerkesztve mm pontossággal.

ezért nem rajongtam én soha ilyen tinibálvány sztárocskákért, mert tudtam, h mi van mögötte.

nem sajnálom őket, senki nem kényszeríti arra, hogy tárggyá silányítsák saját magukat. ha nem ők, akkor majd más.

ő meg elmehetne, és csinálhatna egy olyan munkát, ami után még tükörbe tud nézni 20 év múlva is...

2010. júl. 13. 19:10
 13/15 A kérdező kommentje:

jó hát azért XY olimpiai bajnok srácunkat ne degradáljuk már le ennyire, hogy így beszélünk róla (mert nemrég még bizony pont tini volt, és a kedves edzőjének is olyan szinten ki volt szolgáltatva, hogy egy részét inkább le se írnám ...)

hát a tinisztárok meg amiket írt az előző, nemtom, vegyes na, nem mondom h nincs egyénisége, hiszen nyilván van, csak a fene tudja, azért vegyes a kép sztem, én áldozatnak tekintem őket, egy eszköznek akivel baromi jó pénzt csinál pár amúgy is tehetős ember

2010. júl. 13. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Az a velemenyem, hogy undorito, hogy a paparazzik elmennek odaig, hogy bevillantanak a celebek ala meg mindenhova kovetik oket, de az az igazsag, hogy egyesek adjak alajuk a lovat meg az is benne van a dologban, hogy a celebnek hozzatartozik az eletehez az ismertseg es azert veszi fel a hatalmas gazsit, nem pedig a napi 8 oras robotert. Csakhogy a mindennapi eletuket nem igy kellene dokumentalni, mert ez mar undorito. A paparazzikat en buntetnem, viszont a celebeket nem sajnalom. Nehogy mar a semmire keressek halalra magukat. Azt hiszik egyesek, hogy csak ugy felmarkolhatjak a milliokat a nagy semmire.
2010. júl. 14. 00:25
 15/15 A kérdező kommentje:

jó, én most nem ilyen kiszel tünde- féle "celebekre" gondolok :) azért más a színvonal sztem, de hát meg fogsz lepődni, akiről én beszélek, az speciel megszakad, annyi dolga van, és akkor úgy mellékesen egy napja úgynézett ki amit vele töltöttem, hogy 14 h strandon fellépés, 20 h szabadtéri fellépés 200 km-re, aztán onnan meg 250 km-re éjjel 1-kor fellépés, és reggel 6-ra ért haza, na 11-kor már lennie kellett megint valahol.

szal nem olyan könnyű ez, hidd el, és mondom, nem a tipikus benkő és kiszel celebekről van itt szó

2010. júl. 14. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!