Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a magyar emberek?

Milyenek a magyar emberek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 18:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
irigyek, múlton kesergők, ingerlékenyek
2010. jún. 16. 11:07
 22/32 anonim ***** válasza:
83%
ami nem középszerű azt kiírtanák, akár jobb akár rosszabb az mint a középszer
2010. jún. 16. 11:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen pontosan ilyenek, a kisgyerekek is, kamaszok, felnőttek, és az öregek is... És iszonyatosan irigyek a külföldiekre, és nagy az utálat.. Képmutatás.. Talán ez Európa legnagyobb szégyene. Nem vágyok vissza Mo-ra.
2010. jún. 16. 13:26
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
25 éve láttam egyet messziről.
2010. jún. 16. 13:34
 25/32 anonim ***** válasza:
64%

Ahol a túl jó nem kell,

csak az a jó középszer.

"Te várj!" mondod,

és űzöl el tőled

Magyarország,

én ezer év óta várok rád.

2010. jún. 16. 13:40
 26/32 anonim ***** válasza:
56%
eléggé gyorsan felkapjuk vizet apróbb dolgokon, szeretünk kiadni magunkból minden bánatunkat bárkinek, ahogy a matek tanárunk mondta hogy " hogy egy magyarnak nem jó ha esik az eső, vagy ha fúj a szél. Magyaroknak az se jó ha meleg van, az se ha jó idő" ...
2010. jún. 16. 15:04
 27/32 anonim ***** válasza:
78%
ja és nem szeretjük ha kritizálnak miket bármiben is
2010. jún. 16. 15:21
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
nemzeti iróniánk is nulla, míg a sikeres országoknak nem
2010. jún. 16. 16:08
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

Jaj,magyarok nem vagytok ti olyan rosszak,mint mondjátok....Én magyarországi görög vagyok és meg kell ,hogy védjelek benneteket magatoktól....:)

1.A pesszimizmus tényleg igaz rátok,ezzel nem tudok vitatkozni,de tény ,hogy sok problámát túldramatizáltok

2.Amig otthon,Görögországban éltem több külföldi lánnyal volt dolgom,és velük összehasonlitva,messze a magyar lányok a "legjobb vérűek"

3.az életvidám görögök is nehezen felejtik a múltat,több mint 80 éve befejeztük a háborút Törökország ellen,mégis kölcsönösen gyűlöljük egymást,és most is sokan szeretnék visszaszerezni a törököktől a nyugati partvidéküket,mivel az ősi görög föld

4.sajnos összetartóak tényleg a lehető legkevésbé sem vagytok.....

5.hagyományos görög kinézetem van ,emiatt sokan hisznek cigánynak,de mikor megtudják ,hogy görög vagyok ,szinte mindig pozítiv a reakció,ugyhogy rasszísták sem vagytok,görögként még sosem ért engem itt atrocitás

6.a magyarok jó része segítőkész,persze sok a bunkó,mint mindenütt(!!!)és nagyon tudtok bulizni,poénkodni(akárcsak a görögök:) )

Nem vagytok rosszabbak egyik néptől sem,csak visszakéne vennetek abból a fene nagy pesszimizmusotokból....)

Én szeretem a magyarokat,a hibáik ellenére is!

2010. jún. 16. 18:47
 30/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:Végre valaki,aki a negatívumok mellett pozitív dolgokat is mondott!:))
2010. jún. 16. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!