Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a magyar emberek?

Milyenek a magyar emberek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 18:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, kire vonatkozik a megjegyzés, hogy "szlovák vagy", lehet, hogy rán, de én német vagyok, és látom, hogy milyen a magyar valóság.

Te tudsz annyira egy idegen nyelvet, mint amennyire én megtanultam magyarul?

2010. jún. 8. 19:50
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem nekem szolt az irasod, de szerintem nem tudna megtanulni annyira egy idegen nyelvet, mint te. Egyebkent aki megtanul anyanyelvi szinten egy idegen nyelvet, az sokkal toleransabb is, mert nincs eltelve magaval, a magyarsagaval vagy akarmi massal...en is kulfoldon elek, es tudom, hogy csak ugy lehet az embernek boldogulnia, ha nem poffeszkedik a magyarsagtudattol vagy a flegmasagtol, mint sokan Magyarorszagon. Szerintem magyarnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenkit le kell szolni, aki nem ert egyet, hanem aki magyar, az szeresse a tobbi magyart, nem? De en epp ezt nem latom a "nagy magyaroktol". En kulfoldon magyarabbnak erzem magam.
2010. jún. 8. 19:55
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg igaz, hogy a magyarok tipikus depressziós emberek, legalábbis tapasztalatom szerint.

Szinte nekem rossz hallani, amikor körülöttem mindig mindenki panaszkodik, hogy milyen rossz az élete, mennyire nehéz neki, etc.,etc.

Hát nekem is rossz, meg másnak is, és akkor mi van? Ha nem tudzs javítani ezen, akkor fogadd el (valójában tudna, ha akarna), ha meg lehet jobb a helyzete, akkor tegyen meg érte mindent. Ha az átlagember hazamegy, ne üljön le Mónika-show-t nézni, hanem vegye elő egy nyelvkönyvet, vagy foglalkozzon bármilyen hobbival, ami érdekli.

Tenni kell, és nem panaszkodni, hanem keresni a jót a világban :)

2010. jún. 9. 07:48
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
19:40 Ahhoz képest, hog német vagy elég jól beszéled a magyart.. érdekes..
2010. jún. 9. 14:47
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
jah, és ha ennyire nem tetszik a magyarok viselkedése, akkor miért élsz itt?
2010. jún. 9. 14:49
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

ma 14:47-es: éppen ezt akarom mondani, hogy meg tanultam a magyart, mert itt élek, a legtöbb magyar viszont nem tanul meg rendesen nyelveket, mert "a magyar a legszebb nyelv" meg hasonló okosságok.

Az meg elvileg nem tartozna rád, hogy miért élek itt, de hoigy ne izgulj, elárulom: a férjem miatt, ö magyar - csak nem a primitiv fajtából. (szerencsére vannak ne´hany kivételek, nem mindenki olyan, mint az átlagosak)

2010. jún. 9. 15:45
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
19:32 ha megkérlek írsz példákat miben vagyunk mi mindenkinél jobbak?
2010. jún. 9. 16:36
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

15:45

És ha nem túl nagy illetlenség megkérdeznem, a férjed mit szól hozzá, hogy igy lenézed a magyarokat? Ő nem nézi le a németeket? pfff..

2010. jún. 9. 16:38
 19/32 A kérdező kommentje:
15:45-ös:néhány kivétel???Érdekes sem a barátaim,sem a családom nem tartozik a primitív emberek közé!....Egyes válaszok nagyon elszomorítanak...azt vettem észre,hogy az ehhez hasonló kérdésekre kétféle választ adnak:vagy borzasztóan negatív a vélemény,vagy kizárólagosan pozitív!Szerintem a válasz vhol a kettő között van!Persze,tényleg sok rossz dolog van ebben az országban,nem állítom,hogy nem....de vegyük már észre a jót is!Ne becsüljük alá magunkat és a többi magyart sem,mert értékes emberek vagyunk,akiknek természetesen vannak hibáik is!...Aki csak ócsárolni tudja a saját népét gondolkozzon már el...ha meg azt mondom,hogy ezzel gyakorlatilag magadat is lebunkóztad,rögtön jön a válasz,hogy de én kivétel vagyok(meg persze a barátaim,meg a családom is)...milyen furcsa,én elég sokat utaztam már az országban,sok embert megismertem és persze,tény,hogy vannak tajparaszt bunkók is,de találkoztam rengeteg értelmes,udvarias,kedves emberekkel!
2010. jún. 9. 19:28
 20/32 A kérdező kommentje:
*emberrel
2010. jún. 9. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!