Szerintetek is gáz, hogy Ukrajnából átjelentkeznek Magyarországra csak azért, hogy innen is kapják a nyugdíjat?
Mert én elhiszem, hogy szar nekik, hogy ők is magyarok, de ez csalás.
Nem élnek itt, csak behelentették magukat egy koszos házba, kétszer nem járnak itt.
Senki sem kap kizárólag ezért nyugdíjat.
Most ment egy ismerősöm nyugdíjba, aki évekkel ezelőtt nemcsak papíron, de igazából is átköltözött Magyarországra. Magyarországról csak az itt ledolgozott évek után kap nyugdíjat.
4: Akkor higgyed, én meg azt hiszem el, amit a való életben látok, nem azt, amit itt-ott hallok, főleg nem, ha azt egy párt mondja, vagy a médiában szajkózzák.
Én tudom, hogy hogyan működik. Mások meg csak hergeljék magukat a pártok által dobott csontokon.
Az az ukrán, aki ezt megteszi, az nem csaló, hiszen teljesen jogosan jár el. Én inkább zseninek mondanám azokat, akik ezt a rést önmaguktól találták meg. A követők pedig már csak szerencsések.
Az undorító a történetben az az állam, amelyik hagyja ezt, és az a párt, amelyik szavazatszerzésre használja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!