Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy Ukrajnából átjelentkeznek Magyarországra csak azért, hogy innen is kapják a nyugdíjat?

Figyelt kérdés

Mert én elhiszem, hogy szar nekik, hogy ők is magyarok, de ez csalás.

Nem élnek itt, csak behelentették magukat egy koszos házba, kétszer nem járnak itt.

2018. jan. 16. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Csalás, de szerintem az élelmesebb emberek ott csalnak ahol tudnak. Nem csak az ukránok. Szerinted a Magyarországon járó szlovák rendszámos luxusautók mind szlovákok? Dehogy. Csak ezzel a trükkel csomó pénzt megspórolnak maguknak.
2018. jan. 16. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Senki sem kap kizárólag ezért nyugdíjat.

Most ment egy ismerősöm nyugdíjba, aki évekkel ezelőtt nemcsak papíron, de igazából is átköltözött Magyarországra. Magyarországról csak az itt ledolgozott évek után kap nyugdíjat.

2018. jan. 16. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Ez olyan, mint mikor féltetek, hogy a rományok elárasztják a magyar munkaerőpiacot.
2018. jan. 16. 12:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Mist néztem a Gyurcsány videóját és bár utálom, ezt elhiszem, hogy igaz.
2018. jan. 16. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:

4: Akkor higgyed, én meg azt hiszem el, amit a való életben látok, nem azt, amit itt-ott hallok, főleg nem, ha azt egy párt mondja, vagy a médiában szajkózzák.

Én tudom, hogy hogyan működik. Mások meg csak hergeljék magukat a pártok által dobott csontokon.

2018. jan. 16. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
A tesóm pasija is be van jelentkezve egy címre a "feleségével", hogy kapjanak családi pótlékot. A gyerekét meg felvették egyetemre állati jó ösztöndíjjal, csak mert Ukrajnában lakik, de kb mindenből 2esre érettségizett. Szerintem azért gáz, mert egyáltalán nem is volna rá szüksége.
2018. jan. 16. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb az a gaz hogy bedoltok ezeknek a kamu provokalasoknak. Senki sem kap egybol nyugdijat csak mert magyar allampolgar lesz.
2018. jan. 16. 13:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálja az összes magyar az osztrák határ mentén
2018. jan. 16. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
A magyar politikusok szétlopják az országot, és neked azzal van bajod, hogy néhány ember próbál emberhez méltó életét élni, mert úgy tűnik, hogy a világ sz@rik rájuk? A magyarok számára tényleg nincs remény...
2018. jan. 16. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Az az ukrán, aki ezt megteszi, az nem csaló, hiszen teljesen jogosan jár el. Én inkább zseninek mondanám azokat, akik ezt a rést önmaguktól találták meg. A követők pedig már csak szerencsések.

Az undorító a történetben az az állam, amelyik hagyja ezt, és az a párt, amelyik szavazatszerzésre használja fel.

2018. jan. 16. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!