Sos! Mik kellenek Magyarországra költözéshez? 19/F
Barátnőm Bp-n, én pedig Szerbiában lakom és eddig a találkozásainkat úgy oldottuk meg, hogy hol én mentem hozzá, hol ő jött hozzám. Most viszont szeretnénk összeköltözni és már kinéztett egy albérletet.
Már pár dolognak utánanéztem de azért jó lenne tudni hogy konkrétan most hogyan folyik ez az egész, ha oda szeretnék költözni.
Szerintem meg nagyon sanszos, hogy a kérdezőnek van már magyar állampolgársága is, mint kb. minden 60 alatti vajdasági magyarnak.
Amúgy őszintén nem tudom kérdező, hogy mire gondolsz, mégis mi kellhetne? Pont ugyanaz, mint mindenki másnak.
Jajj, na ne hülyéskedj már :D És akkor szerinted mit csinál az a pár ezer felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és erdélyi magyar Magyarországon tanuló egyetemista? Megsúgom, nem lakik mind kollégiumban. Sőt, még csak nincs is mindnek magyar állampolgársága.
Lakcím bejelentéséről meg csak ennyit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__8170613-menn..
Én azért mindenképpen ajánlanám a kérdezőnek, hogy mielőbb nyújtsa be az igényét a magyar állampolgárságra, úgy lesz a legegyszerűbb. Kétségkívül meg fogod kapni, hisz anyukád és az ő felmenői magyarok és beszélni is tudsz magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!