Ki akarok költözni Magyarországra, mit javasolnátok?
Te BE akarsz költözni Magyarországra, így a helyes megfogalmazás.
Amúgy először intézd el a papírokat (meg adókártya stb.) aztán keresgélj. Álmodoznod meg nem kéne, annak mindig koppanás a vége.
Kezdetnek munkát próbálj meg találni, a többi már menni fog.
Főleg olyan részeken keresgélj, ahogy vannak nagyobb ipari területek. Vagy egyszerűen átnézed az álláshirdetéseket, és bepályázol.
Budapestről annyit, hogy kis zsebkendőnyi országunk bármelyik pontjáról elérhető autóval könnyedén, legfeljebb pár óra alatt. Ha pl. havonta mész fel csavarogni, akkor nem fogod megunni. De ott élni egészen más, és nem minden utca illik képeslapra.
Ha neked úgy jobb, akkor előbb utazgass el pár városba, turistaként, körbenézni. Rengeteg szép vidéki város van, szerintem mindegyiknek megvan a szép oldala is, és a lepukkant is. :)
Akkor már én inkább azt nézném a helyedben, hogy hol mennyiért lehet albérletet vagy lakást találni, milyen a közlekedés, mennyi a munkalehetőség, van-e szórakozási lehetőség, stb.
Köszönöm a válaszokat :). Tudom, nem minden utca illik képeslapra de szerintem ez minden városban így van. Egyelőre csak Budapestet látogattam meg, de nagyon nagyon megtetszett :).
#5 - Gépészmérnök vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!