Vodi :D kérdése:
Szlovákiából akarok menni Magyarországra tanulni. Most 7. -es vagyok. Itt 9 osztályosak az alapsulik. Muszály itt kilyárnom a 9. -et?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 17:43
1/5 anonim válasza:
első körben kérlek elsőbe menj vissza... "kilyár".
hát nem árt ha megvan az alapsuli hogy utána középiskolába menj.
2/5 A kérdező kommentje:
ok :D köszi :D tényleg elírtam XD
2016. okt. 19. 17:47
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen, mert az első osztály szokott "plusz" osztály lenni - de jobb, ha ilyen fajsúlyú kérdésekben nem a gyk-ra alapozol. Ha komoly terveid vannak, úgyis utánajársz.
4/5 anonim válasza:
Nem muszáj, akármikor átjöhetsz.
Csak meg kell gondolni, hogy az ottani hányadik osztály után hányadik osztályba akarsz majd járni itt, és hogy pl. ha 8.-ba, akkor általános iskolai 8.-ba-e, vagy gimnáziumiba, és ha gimnáziumiba, akkor 6 vagy 8 évfolyamos gimnáziumba-e.
Én a helyedben megnézném a neten azokat az országos mérésekhez tartozó feladatlapokat, amiket itt íratnak 4., 6., meg 8. osztályban, hátha valami kiderül belőlük.
De arra azért számíts, hogy országot váltani nem egyszerű dolog, úgyhogy szerintem akármelyik ottani év után jösz majd át, ugyanazt az évet itt praktikus lenne újrajárnod.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat ! :)
2016. okt. 23. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!