Mennyivel lenne jobb, ha Magyarorszagra koltoznek?
Figyelt kérdés
Most eppen Ukrajnaban lakom es mindig is itt laktam, de nem szeretek itt elni. Iden erettsegiztem es majd Budapestre megyek egyetemre, de mint mondta, a tovabbiakban is szeretnek itt elni.
(En magyar es ukran allampolgar is vagyok).
A lenyeg, hogy annyi a kerdesem, hogy mennyire eloiteletesek az emberek es jobb lenne ott? Sok embertol hallottam, hogy szerintuk nem veszitenek semmit, ha odakoltoznek. Jartam mar Mo-n parszor, de nem mentem tul messze a hatartol, Pesten is csak 1x voltam.
(19/f)
2016. aug. 9. 11:59
1/4 anonim válasza:
Sok az előítéletes ember, de nagyvárosban nem lesz ilyen jellegű pletykálkodás.
2/4 anonim válasza:
Bp-n le se szarják hogy honnan szakadtál ide. 10-ből 9 ember jött valahonnan.
3/4 anonim válasza:
Nem lenne jobb. Osztrák árak balkáni fizetéssel. Ne legyél hülye. Fiatal vagy. Most menj ki normális országba.
4/4 Salx Narval válasza:
Az egyetemi évek alatt lesz időd eldönteni, hogy szeretnél e maradni vagy nem. Én úgy gondolom a beilleszkedés csak azon múlik, hogy te jól érzed e magad nálunk, majd az idő eldönti. Ne csak a fővárosban gondolkodj, nézz körül vidéken is és más városokban is. Mindenhol élnek primitív emberek de a többség befogadó a tisztességes honfitársakkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!