Családommal magyarországra szeretnénk költözni. Szlovákiai magyarok vagyunk. Szerintetek Miskolc vagy Debrecen jobb hely? Gondolok munkahely, iskola és élhetőség szempontjábol.
Nehéz úgy véleményt mondani, hogy nem tudjuk hogy milyen munkahelyet keresel?
Miskolcon sokkal olcsóbban tudtok lakást venni mint Debrecenben!
Viszont Debrecenben könnyebben kapsz munkát, sokkal jobbak a lehetőségek, sokkal komfortosabb.
Debrecenben van perspektíva, Miskolcon nem annyira.
30-40 ezer ember elhagyta Miskolcot...
1értelmű, hogy Debrecen! Én is cívis városi vagyok.
Miskolc tele van kisebbségiekkel(nem rasszizmus),de gyereket nem engedném Miskolc utcáira!
Voltam már ott többször is>.<iszonyat pronyó, full lepusztult, totál kilátástalanság, semmi beruházás, zéró strukturális változásra való hajlam/terv!
Irány Debrecen, drágább, de ÉLHETŐ! kultúra fellegvára, beruházásokkal tele, élő, fiatal város:) Közlekedés(i eszközök) príma, újak, oktatás kitűnő tanároktól, munka is azonnal akad!
M.o.-n van egy pár körzet, város, amelyek kiemelkedően fejlődnek, ezek közt van Debrecen.
Miskolc - sajnos - nem.
Debrecent javaslom. Sokszor járok Miskolcra, nekem nagyon furák ott az emberek. Valahogyan Debrecen másabb emberileg és munkahelyileg is. Nyíregyházán nem gondolkodtál?
/Megjegyezném, hogy Magyarországon se rózsás a helyzet/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!