Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány akarok lenni. Hülyeség?

Cigány akarok lenni. Hülyeség?

Figyelt kérdés

13 éves magyar lány vagyok.Az elmúlt 2 hónapban minden időmet cigányok között töltöttem(kiv. mikor otthon voltam).Egyszerűen elkezdtem irigyelni őket:összetartó hatalmas család és barátok,zene,tánc,nevetés.Jó persze vannak rossz napok is,de...

Apám megudná,hogy velük vagyok kinyírna.Utálja őket,pedig lehet,hogy ő is az.

Anyám tudta/tudja,hogy velük vagyok,nem tud ellene semmit tenni.Azaz mégis elmondta apának,aki szerencsére még azóta nem volt itthon,bár telefonon üvöltözött,veréssel fenyegetett.

Ők elfogadtak minden hibámmal együtt,míg a legtöbb magyar nem igazán.:S

Szeretnék teljesen közéjük tartozni.Hülye vagyok,igaz?

2010. jún. 1. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
hát cigány már nem leszel,de attól barátkozhatsz velük...
2010. jún. 1. 16:20
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Óvakodj tőlük
2010. jún. 1. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a hagyományos cigány kultúra tényleg irigylésre méltó, kár, hogy a magyar társadalomban nincs szinte semmi összetartás, és hagyományőrzés is alig... Az meg még nagyobb kár, hogy hiába van ilyen értékes kultúrájuk, a cigányság nagy része mégis odáig süllyedt, hogy miattuk az egész cigány társadalmat elítéli a magyarok többsége.

A tisztességes cigányok egyébként magyarok szeretnének lenni, mert a származásuk miatt nem adunk nekik esélyt, hogy beilleszkedjenek. De senki nem döntheti el, hová születik, amit kaptál az élettől, azt kell elfogadni. Az, hogy magyarnak születtél, ne akadályozzon meg abban, hogy jól érezd magad velük :)

2010. jún. 1. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
47%

Én most vagyok 21 éves

Eddigi életem során 4 magyar barátom/barátnőm(???) okozott csalódást.Ésc csak egy cigány.

Jelenleg az egyik legjobb barátnőm roma.Ő valamivel rosszabb körülmények közt él mint én(de becsületesen dolgozik,fodrász.!

Én most pl.diplomaszerzés előtt állok.Ezt a témát persze nem dörgölöm az orra alá.Vannak olyn dolgok amikhez egy picit máskánt kkell hozzáállni,de nem azért mer roma

Nem a cigánysága fogja meghatározni h.becsap-e,vagy sem.

Óvatosság senkivel szemben se árt.Ne add ki magad senkinek amíg 100%ig biztos nem vagy abban h.megbízható..Utána is azért légy körültekintő..

De sztem igenis barátkozz valük,ha szimpatikusak!!!

2010. jún. 1. 16:38
 15/29 anonim ***** válasza:
34%

*mert

olyan

másként

kell

2010. jún. 1. 16:39
 16/29 anonim válasza:
53%
csatlakozom az előttem szólóhoz!Igen is vannak rendes romák--31 éves vagyok dologozom és tanulok
2010. jún. 1. 16:46
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
cigány nem lehetsz,de barátkozhatsz azért velük.De nagyon vigyázz ,sokszor,nehéz eldönteni ki a rendes köztük,egy ideig rendesek azután meg megváltoznak.(persze ez a magyarok közt is előfordul).Mégcsak 13 éves vagy sok barátot szerezhetsz a magyarok között is.
2010. jún. 1. 19:40
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Én elfogadlak a hibáiddal együtt, bármik legyenek is. Egy magyar.
2010. jún. 1. 20:38
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Apád csak jót akar neked, hidd el.

Van sok rendes, becsületes cigány ez tény. De vigyázz, mert lehet, hgoy azért akkora az összetartás, mert az tartja őket össze, hogy cigányok, és együtt utálják a magyarokat, a fajtádat. Sztem ha kicsit idősebb leszel, és elkezdenek kiéleződni az ellentétek, majd megérted apádat.

2010. jún. 1. 22:48
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Nagyon vigyázz velük! Az életeddel játszol, amikor a közelükbe mész. Ezek bármikor kivinnének külföldre prostinak, és a hazádat nem látod többé. Ezt nagyon sok magyar lánnyal tették meg külföldön.

És ha jön egy kisebb vita, amit nálunk természetes, akkor ők neked esnek baltával, és még a családodat is kiirtják.

És még a falkavezérüket (vajda) sem szabad befogadni, mert az is ugyan olyan veszélyes, mint a többi példány.

Szerintem nagyon vigyázz, ezekben nincs emberi érzés, gondolkodás nélkül megölnek bárkit. A minap Pécsett öltek meg egy 80 év feletti öreg nénit.

De az a Miskolc-körüli néni is jusson eszedbe, aki soha senkinek nem ártott, mindenkivel jóban volt, és mégis 92 évesen (asszem, ennyi volt) megölték a cigányok pár ezer forintért.

Jusson eszedbe Marian Cozma, akit szintén cigányok öltek meg.

Szinte naponta vannak cigányok elkövette bűncselekmények.

Szerintem ne barátkozz velük, csak ki akarnak használni.

Szerintem amúgy hamarosan megpróbálnak megerőszakolni, és aztán már késő lesz neked.

Szerintem gyorsan menekülj el onnan!

2010. jún. 2. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!