Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány akarok lenni. Hülyeség?

Cigány akarok lenni. Hülyeség?

Figyelt kérdés

13 éves magyar lány vagyok.Az elmúlt 2 hónapban minden időmet cigányok között töltöttem(kiv. mikor otthon voltam).Egyszerűen elkezdtem irigyelni őket:összetartó hatalmas család és barátok,zene,tánc,nevetés.Jó persze vannak rossz napok is,de...

Apám megudná,hogy velük vagyok kinyírna.Utálja őket,pedig lehet,hogy ő is az.

Anyám tudta/tudja,hogy velük vagyok,nem tud ellene semmit tenni.Azaz mégis elmondta apának,aki szerencsére még azóta nem volt itthon,bár telefonon üvöltözött,veréssel fenyegetett.

Ők elfogadtak minden hibámmal együtt,míg a legtöbb magyar nem igazán.:S

Szeretnék teljesen közéjük tartozni.Hülye vagyok,igaz?

2010. jún. 1. 15:52
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
78%
Hogyan kerültél közéjük? Barátnőd, vagy fiúd által?
2010. jún. 1. 15:58
 2/29 anonim ***** válasza:
67%
ne legyél cigány, mert kiröhöglek!
2010. jún. 1. 15:59
 3/29 anonim válasza:
77%

Nem vagy hülye, tényleg nagyon aranyos és kedves emberek, tapasztalatból tudom , (elég közeli élmények)azonban hosszú távon vigyázni kell velük, erre akkor fogsz rájönni, ha jobban kiismered őket. Ne akarj roma lenni, jó vagy így , ahogy vagy, ha szeretnek téged ezek az emberek elfogadnak olyannak, amilyen vagy, hiszen te is elfogadod őket!Azért vigyázz, ne fogadj el kábítószert, ne csinálj semmi olyan dolgot amiről tudod , hogy nem jó!

puszi

egy cigány lány

2010. jún. 1. 15:59
 4/29 anonim ***** válasza:
72%

én apukád helyébe bezárnálak a szobádba és ki nem engednélek mig komolyan meg nem gondolod magad...

(legalábbis én ezt várnám el anyáméktol ha ilyenre vetemednék...)

2010. jún. 1. 16:00
 5/29 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagy hülye,jogod van a boldogsághoz,ha köztük akkor köztük:)Viszont kiskorú vagy,szüleid felelnek érted!!!!Ismerek egy csajt aki közéjük került,pasi,gyerekek,borzalmas állapotok uralkodnak náluk!Más emberek,más kultúra!!!Ezt azért nagyon át kell majd gondolnod!
2010. jún. 1. 16:00
 6/29 anonim ***** válasza:
74%

Apád értelmes ember

te meg túl hiszékeny vagy és naív

2010. jún. 1. 16:02
 7/29 anonim ***** válasza:
41%

Én mindigis cigány akartam lenni :-) Ovis korom óta :-)

Egy magyar lány

2010. jún. 1. 16:03
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

Megértelek valamennyire de fiatal vagy még. És ha egyszer magyar vagy akkor sosem leszel cigány. Nem fognak teljesen elfogadni. Magyar vagy és az is fogsz maradni. A végén úgyis ki fog bukni, hogy a saját fajtádhoz tartozol. Ugyanez a helyzet azzal, aki megcsömöl az itthoni helyzettől és kimegy külföldre, olaszba vagy németbe. Mert ott ól érzi magát. A végén pedig mind rájön, hogy idegen ott, nem oda tartozik.

Mellesleg a magyarok is össze tudnak tartani és nem hiszem h jókedvből hiány lenne.

Sztem betudható ez most annak h 13 éves vagy és ilyenkor a korosztályodon belül elég nagyok az ellentétek, mindenki cseszeget mindenkit stb. De ez elmúlik hamar. Szóval nem igazán ajánlom hogy cigányokkal legyél. Meg kell őket ismerni, de közéjük tartozni más. És magyarként nem jó. Remélem rövid időn belül sikerül belátnod.

2010. jún. 1. 16:05
 9/29 anonim ***** válasza:
57%

szerintem ebből nem kéne nagy ügyet csinálni,nem értem ,hogy mért származás alapján kell eldönteni,hogy kivel barátkozz,vagy sem.persze én is féltném a lányom,ha rossz társasággal lógna,de ez nem származástól függ,magyarok közt is vannak nagyon rossz emberek.

(magyar,17L)

2010. jún. 1. 16:06
 10/29 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon vigyázz, én is ismertem pár cigányt, jóban is voltunk, de hosszú távon mindig kibújik a szög a zsákból. Ott vernek át ahol tudnak. Szerencsére rájöttem erre mielőtt baj lett volna. A magyart pedig soha nem fogadják be igazán. Legyél velük ha nagyon akarsz, de soha ne annyira hogy ne tudj kihátrálni.
2010. jún. 1. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!