Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Budapestiek tényleg bunkók...

A Budapestiek tényleg bunkók és beképzeltek? Minden korosztály érdekelne! És ti Bp. -iek hogy érzitek?

Figyelt kérdés

Írjatok légyszíves kort és nemet!!!!

Mindenhonnan hallani, hogy a Bunkó Bp.-iek meg, hogy ott vannak a legdurvább, zűrösebb alakok, a plázacicák zöme stb stb stb......... Vagy ez inkább kerületekre bontható? Vagy mindenhol ugyanilyenek az emberek? Mármint egész országban falutól és várostól függetlenül? Tényleg több ok van a félelemre és minden egyébre Budapesten, mint máshol? Kort, nemet ne felejtsetek el írni és azt is hogy Bp.-i vagy-e vagy sem :) Köszi a válaszokat.

2010. máj. 30. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem bunkók a pestiek, sőt, rendesebbek, mint a vidékiek többsége, legalábbis az én tapasztalataim szerint. Igaz, hogy vannak veszélyes részei Budapestnek, de én akkor is imádom.

14/f

2010. jún. 4. 15:30
 22/25 anonim ***** válasza:

A térkép szerint a városi részen lakom:-))zugló)

Vidékről költöztem föl eddigi tapasztalataim alapján nagyon kedvesek az emberek.Kivéve a szomszédaimat igazi nyuggerek.Utálják a hangot,félek a házból kilépni azonnal sassolnak.Ha valaki feljön hozzánk már maffiát képzelnek stb...

Érdekesek:-)))

25/n

2010. jún. 4. 16:10
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

Eléggé beképzeltek, azt hiszik, hogy csak ők vannak ebben az országban.... És hogy ők mindent jobban tudnak, mint mások.

Elég gáz :S

2010. jún. 4. 19:34
 24/25 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem úgy.De lehet,hogy annyira beképzelt vagyok,h. képtelen vagyok belátni,hogy mégis úgy látom:---))))))
2010. jún. 4. 20:19
 25/25 A kérdező kommentje:
Ja még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nyilvánvalóan egy bunkó ember nem fogja beírni, hogy igen én pesti vagyok és bunkó vagy lehet, hogy aki bunkó az idejön s azt mondja, hogy én vagyok bunkó meg, hogy ő nem bunkó és pont hogy az csak nem ismeri önmagát..
2010. nov. 2. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!