A Budapestiek tényleg bunkók és beképzeltek? Minden korosztály érdekelne! És ti Bp. -iek hogy érzitek?
Írjatok légyszíves kort és nemet!!!!
Mindenhonnan hallani, hogy a Bunkó Bp.-iek meg, hogy ott vannak a legdurvább, zűrösebb alakok, a plázacicák zöme stb stb stb......... Vagy ez inkább kerületekre bontható? Vagy mindenhol ugyanilyenek az emberek? Mármint egész országban falutól és várostól függetlenül? Tényleg több ok van a félelemre és minden egyébre Budapesten, mint máshol? Kort, nemet ne felejtsetek el írni és azt is hogy Bp.-i vagy-e vagy sem :) Köszi a válaszokat.
Szerintem egyáltalán nem bunkók a pestiek, sőt, rendesebbek, mint a vidékiek többsége, legalábbis az én tapasztalataim szerint. Igaz, hogy vannak veszélyes részei Budapestnek, de én akkor is imádom.
14/f
A térkép szerint a városi részen lakom:-))zugló)
Vidékről költöztem föl eddigi tapasztalataim alapján nagyon kedvesek az emberek.Kivéve a szomszédaimat igazi nyuggerek.Utálják a hangot,félek a házból kilépni azonnal sassolnak.Ha valaki feljön hozzánk már maffiát képzelnek stb...
Érdekesek:-)))
25/n
Eléggé beképzeltek, azt hiszik, hogy csak ők vannak ebben az országban.... És hogy ők mindent jobban tudnak, mint mások.
Elég gáz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!