A Budapestiek tényleg bunkók és beképzeltek? Minden
korosztály érdekelne! És ti Bp. -iek hogy érzitek?
Figyelt kérdés
Írjatok légyszíves kort és nemet!!!!
Mindenhonnan hallani, hogy a Bunkó Bp.-iek meg, hogy ott vannak a legdurvább, zűrösebb alakok, a plázacicák zöme stb stb stb......... Vagy ez inkább kerületekre bontható? Vagy mindenhol ugyanilyenek az emberek? Mármint egész országban falutól és várostól függetlenül? Tényleg több ok van a félelemre és minden egyébre Budapesten, mint máshol? Kort, nemet ne felejtsetek el írni és azt is hogy Bp.-i vagy-e vagy sem :) Köszi a válaszokat.
Ki lehetne már nőni ebből a mérhetetlen általánosításból. 13 év Győr és 7 év Budapest után mily meglepő, azt gondolom, hogy az emberek között ugyan úgy van bunkó és kedves akár Budapesten, akár máshol vagy.
Akkor a térkép szerint én amíg Pesten laktam, zsidó voltam :D Jó tudni :D
Amúgy hasonló kérdésnél már egyszer írtam ezt, de tényleg nem tudom máshogy mondani, szóval szerintem annyi, hogy a fővárosban kicsit máshogy bunkók az emberek, mint a többi városban. Ennyi. Nem azt mondom, hogy ott bunkóbbak, vagy több a bunkó, csak máshogy bunkóbbak.
2010. máj. 30. 22:04
14/25 anonim válasza:
Vagyis máshogy bunkók, ezt akartam a végére írni.
2010. máj. 30. 22:04
15/25 anonim válasza:
Bunkók-e a bp.-iek???
Ilyen kérdést, csak egy bunkó vidéki tehet fel!!!
Vagy hogyan képzelik ezt ott felétek??
Van egy "bunkóságmérő automata" Bp. határánál és a "normálisokat" nem engedi be??!!
Komolyra fordítva: NE HIGGYÉL EL MINDENT A HELYI BUNKÓKNAK !!!
2010. máj. 31. 09:49
16/25 anonim válasza:
31 éves nő vagyok, a 17. kerület kertvárosi részén lakom (azaz a térkép szerint vidéken). 2 és fél éve költöztem ide Miskolcról munka miatt. Az új munkahelyemen szinte csak pestiek dolgoznak és kivétel nélkül nagyon kedves emberek. Bunkókkal itt is és Miskolcon is találkoztam már. Pl. a miskolci és az itteni szomszédom is igazi f@szparaszt. Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
2010. máj. 31. 11:17
17/25 A kérdező kommentje:
Nyílván nem a 2 millió emberre értettem, hogy mind bunkó, én sem vagyok vidéki amúgy.. :) Ja és egyértelmű, hogy a térképen bejelölt részlegek enm arra vonatkoznak, hogy ott mindenki zsidó meg proli hanem a nagy részük :D
2010. máj. 31. 14:51
18/25 anonim válasza:
Még kerületen belül sem lehet általánosítani. Egész életemben Budapesten éltem, és tényleg nem lehet, ahogy a vidékkel sem. Van cuki, kedves vidéki/falusi ismerősöm, ahogy paraszt állat is.
2010. máj. 31. 18:19
19/25 anonim válasza:
nem mind bunkó.
aki például vidékről költözött fel, az nem.
de a többi az igen
2010. jún. 4. 15:05
20/25 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt mondanám,Miskolcon mindenki cigány?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!