Budapestiek! Budapestre szeretnék menni középiskolába vidéki vagyok, és ezért szerintetek kicsúfolnának? Nincs tájszólásom meg ilyesmi;)
a budapestiek bármiért kicsúfolhatnak, de azt hiszem más helyeken sincs sokkal másképp. igaz azt kell mondanom 1 fokkal bunkóbbak a pestiek mint a tájszólásos vidékiek.
legjobb ha felkészülsz rá, és először nem bízol senkiben. csak szép lassan nyílj meg nekik, ha már tudod róluk hogy nem kétszínű hárpiák. viszont érdemes a közösségi dolgokban résztvenni, hogy ne rekesszenek ki.
de ez olyan hogy kifoghatsz jó osztályt meg abszolút sötéteket is.
A parasztok sokkal bunkóbbak , gerinctelenebbek , undoritóbbak ez tapasztalat 10 evig eltem falun...a pestiekre (ránk) azért mondják hogy bunkók vagyunk , mert hozzászoktunk az emberek ignorálásához... Ami szerintem tök normális dolog...
A kérdésedre a válaszom... HA normális vagy és nem pletykálsz... Akkor biztosan nem fognak ezzel piszkálni, mar reg elvegezted az iskolát, de hatha erdekel meg valakit a tema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!