Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Budapestiek tényleg bunkók...

A Budapestiek tényleg bunkók és beképzeltek? Minden korosztály érdekelne! És ti Bp. -iek hogy érzitek?

Figyelt kérdés

Írjatok légyszíves kort és nemet!!!!

Mindenhonnan hallani, hogy a Bunkó Bp.-iek meg, hogy ott vannak a legdurvább, zűrösebb alakok, a plázacicák zöme stb stb stb......... Vagy ez inkább kerületekre bontható? Vagy mindenhol ugyanilyenek az emberek? Mármint egész országban falutól és várostól függetlenül? Tényleg több ok van a félelemre és minden egyébre Budapesten, mint máshol? Kort, nemet ne felejtsetek el írni és azt is hogy Bp.-i vagy-e vagy sem :) Köszi a válaszokat.

2010. máj. 30. 20:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező Budapesten 2 millió ember él szerinted mindegyikük bunkó, ha ezt hiszed gratula....
2010. máj. 30. 20:55
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

Ez csak hülye általánosítás. Paraszt bunkók, plázacicák és divatbzik, lecsúszott zűrös alakok mindenütt vannak, csak Pesten azért feltűnőbb, mert 2 millió ember él egy rakáson. Vannak olyan kerületrészek, ami tele van egy rakás cigóval pl és éjjel fehér ember jobban teszi, ha nem megy egydül, sőt csoportosan se, de hát könyörgöm, Borsod megye lakosságának meg a többsége cigány, újabb általánosítás bukott meg. Aztán meg éjjel falun/kisvárosban odagurul melléd a sötétített ablakú merdzsó és ugyanúgy elrabolnak, mint Pesten, a különbség annyi, hogy itt éjszaka is nagyobb az élet, ha nem pont a legkihaltabb részeken mászkálsz. Parás helyek meg mindenhol vannak, de gondolom nem a puszta közepén laksz, hogy ezt ne tudjad.

Pesti vagyok, szóval nem a levegőbe beszélek.

2010. máj. 30. 20:56
 3/25 anonim ***** válasza:
56%

Kerületeket tekintve leginkább így bontható a lakosság:

[link]

Mit ne mondjak, azért van valóságalapja...

2010. máj. 30. 21:05
 4/25 anonim ***** válasza:
46%

Igen, vazze! Pesti vagyok és bunkó is!

Most komolyan, erre milyen választ vártál? Nem fog egy budapesti idejönni, hogy "igen, bunkó vagy", nem budapestiek meg csupán a személyes tapasztalataikról beszélhetnek ,aztán vagy általánosítanak, vagy nem.

23/F

2010. máj. 30. 21:06
 5/25 anonim ***** válasza:
46%
Eszerint a városi lakosságba tartozom.Az rossz vagy jó?
2010. máj. 30. 21:07
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A 2.-al teljesen egyet értek!

Én is hallottam ezt-azt Pestről, meg a pestiekről. DE nekem lehet szerencsém volt, mert azóta voltam párszor, és én mindig kedves, segítőkész embereket találtam meg. Szóval én kellemesen csalódtam.

2010. máj. 30. 21:09
 7/25 anonim ***** válasza:
46%

21:05: tegnap voltam a XV. kerületben egy bulin. A lakásban volt vagy három WC. Na, most ha ez amolyan proli szokás, akkor szívesen lennék proli. Amúgy én is a városi lakossághoz tartozom.

(egyébként érdekes, hogy a III. kerüete televan panellal, azt mégsem prolizzák)

2010. máj. 30. 21:09
 8/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem lakom Pesten, 19 éves vagyok és fiú. Szerintem csak az utcakölykök, meg pár zűrös alak bunkó. Mindenhol történnek lopások, rablások, csak ott gyakrabban, mivel az elkövető könnyen el tud tűnni a tömegben. Az ilyenek szemétkednek, meg terrorizálják az embereket. Én legszívesebben felakasztanám őket.
2010. máj. 30. 21:16
 9/25 anonim ***** válasza:
66%

Én is III.kerületi vagyok :D Igaz vidéki:)

A tapasztalatom az,hogy a legbeképzeltebbek Mo nyugati felén élők, keleten vannak a csórón menőzők pesten meg olyan vegyes...sok a bunkó, fellöknek,nem segítenek,bocsánatot nem kérnek,viszont előre kszönnek a boltban, megdícsérnek és így tovább:) nem vészes itt

2010. máj. 30. 21:18
 10/25 anonim válasza:
100%

Szia. Szerintem tök mind1, hogy hol van az ember, mindenhol vannak ilyen - olyan emberek. Ezt nem lehet kiszűrni, h ki milyen. Nyilván azért vannak ezzel így az emberek, h mennyi pic"a, van meg stb. mert Pesten sokkal nagyobbak a lehetőségek mint vidéken.. itt olyan az élet éjszaka mint néhány kisebb faluba naponta.

Ha érdekel, Pesten is ugyanez megy.. csak itt a kerületeket határolják be az emberek.. pl: "soha nem költöznék a 8.kerületbe, mert ott milyenek az emberek, meg blablabla..." Pedig nem.

Egy 20éves, 8.kerületi. lány.

2010. máj. 30. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!