Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A #metoo kampányban molesztált...

A #metoo kampányban molesztált férfiak miért nem vehetnek részt?

Figyelt kérdés

Ugyanis 14-15 éves korig nagyjából egyforma arányban van kitéve a két nem zaklatásnak, a gyermekotthonokban súlyos probléma a lányok mellett a kisfiúk ellen elkövetett abúzus, és sok férfi ebben az árnyékában éli le a életét.

Miért nem nemtől függetlenül, általában a bántalmazott emberekről szól ez az egész?

2017. okt. 19. 09:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Bocs, nem olvastam a válaszokat/kommenteket, de a tény az, hogy részt vehetnek, sőt! Nekem férfi ismerősöm is kitette, ugyis - mint kiderült - gyerekkorában abúzus áldozata volt (egy felnőtt férfi részéről). Ez is létező probléma, és a kampányban igenis részt vehetnek, sőt részt vesznek a férfiak is. Nem tudom, honnan az anyámból szeded, hogy férfi nem vehet részt benne...

“Miért nem nemtől függetlenül, általában a bántalmazott emberekről szól ez az egész?”

Nemtől függetlenül, általában a - szexuálisan - bántalmazott emberekről szól ez az egész!

2017. okt. 26. 19:30
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi, visszajöttem, mert eszembe jutott még egy említésre méltó dolog... mégpedig az, hogy míg a fentebb említett férfi ismerősöm csupa-csupa támogató, együttérző, dícsérő szót kapott, amiért ezt nyíltan felvállalta (tőlem is), addig a női résztvevőkkel szemben rendszeresen látom a bántó, “miattad van”, “biztos te voltál a hibás”-kommenteket is... mit gondolsz, ez miért van?

Mert szerintem ezek a reakciók tökéletesen megmutatják az egész metoo-kampány lényegét...

2017. okt. 26. 19:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Kate Maltby színikritikus térdére tette egyszer egy pillanatra a kezét Damian Green brit tory parlamenti képviselő, később pedig küldött neki egy sms-t, amiben azt kérdezte, hogy nincs-e kedve meginni valamit vele a hölgynek, mivel rég nem látta. A döbbenetes, tragikus eseménysort Maltby egyenesen a patinás Times-ban hozta nyilvánosságra, a metoo-kampány keretében, mint szexuális zaklatást. Green ellen nyomozást indítottak. Maltby és Green egyébként régi ismerősök, talán barátok is voltak.

[link]

2017. nov. 5. 17:21
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

[link]

Ja, hogy ide is kitetted, nemcsak a másik kérdésnél.:-) Akkor talán említsük meg itt is ezt a lényegesen érdekesebb ügyet.

2017. nov. 5. 17:43
 25/26 anonim ***** válasza:
16%

A metoo kampány mögött álló uszítók minden kisfiút és férfit ivartalanítani akarnak.

[link]

"Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti."

2017. nov. 5. 17:56
 26/26 anonim ***** válasza:
78%
LOL. Micsoda forrás...:D Ne ijedj meg ennyire, a nők között is vannak hülyék, nemcsak a pasik között ilyen magadfajták.:DD
2017. nov. 5. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!