Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Ti már ütöttetek meg...

Nők! Ti már ütöttetek meg valakit azért, mert molesztált közlekedési járművön?

Figyelt kérdés

#ütés #schlagen
2013. márc. 29. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem, üvöltve raktam helyre, olyanokat mondtam hogy megszégyenülve szállt le a következőnél.
2013. márc. 29. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 29. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak feltűnő undorral néztem rá és leszálltam.
2013. márc. 29. 23:57
 4/4 anonim válasza:

Nekem nővérem mesélte (26/N), hogy kb. két hónapja valamelyik villamoson egy elég szakadt kinézetű férfi megfogta a fenekét, mire nővérem megfordult, megkérdezte hogy ez most mi volt, erre a pasi meg csak elvigyorodott. Na ezután nővérem konkrétan rögtön kiabálni kezdett, és egy másik utas (szintén 20-as férfi) odament, és majdnemhogy megütötte a palit, miközben ő is helyretette nem túl szép szavakkal.

Nem hiszem, hogy ütni kéne rögtön, bár nem tudom, velem még nem fordult szerencsére ilyen elő, mivelhogy nem igazán járkálok egyedül, fiatal létemre.

2013. dec. 20. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!