Támadtak már meg titeket vagy raboltak ki utcán, közlekedési eszközön, utcán, discóba vagy akárhol?
A villamosról leszállva arcon köpött egy cigány csávó... nagyon meglepődött mikor visszaköptem XD
kb 24N éves lehettem akkor :)
azt támadják meg, akin látszik, h gazdag vagyis hogy van mit ellopni tőle.
akit kirabolnak az általában lengeti az iphoneját, iPodját vagy csak simán burzsujnak néz ki
engem ha vki ki akarna rabolni még én tarhálnék tőle :((( elég csóró vagyok sajnos
Utolsó:
Ezen én is gondolkodtam már, igen meglepődnének ha ellopnák a táskámat, hogy tele van kacatokkal, a pénztárcámban általában kb 200 Ft:) a telefonom is egy kb 4 éves darab:D
engem a részeg hungarista kinézetű emberek vertek meg "csak úgy", de elfutottam
nem értem miért, én is fehér vagyok!
mind a cigányokat, mind őket úgy összeveretném, hogy attól lenne biztonságos a köztér!
Jah,cigányok akartak nem 1szer megverni mikor még kisebb voltam.
Mindenféle mondvacsinált indokkal odajöttek(időt megkérdezni,cigit kérni...stb),azt elkezdtek kötözködni és pénzt meg egyebet követelni,utána meg jött a verekedés.Ez már többször is megtörtént és nem csak velem hanem több ismerősömmel is.
20/F
Érdekes. Engem is inkább cigányok zaklattak az utcán volt amikor utánunk jöttek és megdobáltak kövekkel meg undorító szavakat mondtak ránk pedig akkor mégcsak 14 évesek voltunk barátnőmmel. De nem raboltak ki még szerencsére.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!