Miért van sok embernek előítélete a melegekkel szemben?
mert egy két elrettentő példány miatt elítéljük az összeset, valahogy úgy van ez mint a cigányokkal
szerintem
Nekem nincs előítéletem. Éppen ezért a normális nevükön: homoszexuálisoknak hívom őket.
Te hogyan is mondtad?
Ezért bakker
http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8
Ha az én gyerekem lenne, addig verném, míg az anyja is véres hurkának nézné. Lehet, hogy alapból semmi bajom nem lenne velük, mert van köztük normális, de amit a videón láttok, hát érdemes volna közéjük lőni. Az összes homoszexuális köszönje meg az ilyen a mocsokfészkeknek, hogy így bánnak velük, ahogy.
Egyébként meg, a törzsfejlődés valahogy nem úgy alakult, hogy két azonos nemű áll össze, hanem hogy két különneműből legyen egy pár. Vagy ezzel újat mondtam.? Minden más aberráció.
Mert még nem vették észre, hogy _MINDEN_ társadalmi csoportban (..., menedzserek, romák, plázacicák, mérnökök, tanárok, melegek, testépítők, ügyvédek, rockerek, nők, férfiak, fiatalok, idősek, zsidók, katolikusok, oroszok, magyarok, ...) vannak teljesen normális, jó fej emberek, és teljesen elvadult, hülye vadbarmok is - és hogy hiába vannak általában (jó esetben) az utóbbiak kevesebben, a legtöbb feltűnést mégis ők keltik (miután az előbbiek természetüknél fogva nyugisak), és így máris könnyű kiterjeszteni a megvetést.
Nekem spec. semmi bajom semelyik csoport normális tagjaival, a hülyéket meg csoportjuktól függetlenül egyszerűen kerülöm.
Van egy tehetségkutato verseny(nem magyar)
egy pasi elmondja hogy Aid-betegségben szenved.
Sajnàltam.
2 perc mulva:
És homoszexuàlis vagyok.
nos ledöbbentem.
Én szerintem a homoszexuàls férfiaknak jo az izlésük,és àpoltak,nincs velük bajom,de szerintem nem egészséges .
Tényleg nem volt még bajom eggyel sem,és szerintem nem is lesz(hozzàteszem legtöbb pasi akit joképünek tartok,föleg sztàrok,a végén kiderül homoszexuàlis....
Ha a csalàdomban lenne valaki ilyen,azt is elfogadnàm,csak ne elöttem müvelje a magàndolgokat.
Amig nem csokolozik,nem szexel elöttem,felölem..
Olyanok mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!