Alapvetően a melegekkel nincs bajom, de mi jogon akadályozzák a belvárosi tömegközlekedést olyan mértékben, hogy aki másképp nem tud bejutni, az nem jut be?
Még állami ünnepekről se tudok, amin ennyire lezárták volna a belvárost bármikor. Azon gondolkodtam ma, hogy ezek ennyire paranoiásak? Volt meleg ismerősöm, csak a munka külföldre vitte, lehet, hogy van jelenleg is, csak nem tudok róla, de személyes problémám nem volt velük, akit ismerek, normálisan, békés polgárként viselkedik.
Szerencsére nekem nem kellett bemennem a belvárosba, anyukámnak viszont ruhát akart vásárolni, most volt ideje, de a belvárosi boltokba nem tudott bemenni.
ha nem lenne annyi intoleráns náci, akkor nem kellett volna ennyire lezárni mindent.
az is igaz, hogy nem szabadna más rendezvényt olyan indokkal visszautasítani, hogy zavarja a forgalmat.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01
a válaszoddal csak visszaigazoltál. :D
szerinted az általad leírtak kiről szólnak? Rólad vagy rólam? :P
A komment megírásának időpontja: ma 17:52
igazad van. és miért rumliznak még mindig az intoleránsok?
1 napot egy 1 évben ki lehet bírni.
De igaza volt az előttem szólóknak, vajon külföldön, ahol nincs "hazafi" ellentüntetés, ott is lezárják a fél várost?
Mellesleg most nem volt semmi provokáció, provokatív öltözködés vagy viselkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!