Ti is röhögtetek volna?
Figyelt kérdés
Misére kelett mennünk. Egyáltalán nem vagyunk vallásosak, én vallásellenes is vagyok. Mikor mindenki fogdosta egymás kezét, öcsémmel összeöklöztünk és besírtunk. Mise után leszidtak. Nem értem miért, tök vicces volt. Már majdnem elaludtam előtte.2017. aug. 21. 11:42
21/32 anonim válasza:
Na, kérdező, nem azzal van a baj, hogy nevettél a misén, meg még az sem, hogy összeöklöztetek a tesóddal. Ne hidd azt, hogy a "bigott katolikusok" szerint még röhögni is tilos, és az egész misén fapofával kell ülni. Jobb közösségben simán nevetünk, ha pl. vicces a prédikáció, vagy ilyesmi. De azt érzem, hogy ti nem azért nevettetek, mert az őszinte öröm hatott át titeket, hanem gúnyból, kiróhögtétek a valládod embereket. És oké, még ha nem is értetek vele egyet, lehetne egy kicsit viselkedni.
22/32 Saavedro válasza:
Keserű egy szarember vagy. Na mindegy, hála Istennek én nem ilyen vagyok.
Amúgy mi a kérdés? Mert ez látszólag nem az.
23/32 anonim válasza:
Bármilyen szituban elfordulhat, hogy az ember elröhögi magát. Én anno egy saolin papon nevettem úgy, hogy nem bírtam abba hagyni. Nincs amúgy semmi bajom a saolinokkal.
24/32 anonim válasza:
Saavedro.
Szerintem a kérdező még gyerek, de te simán leszaremberezed. Tapsold meg magad! :D
25/32 anonim válasza:
Az senkinek nem tűnt fel, hogy a kérdező valszeg egy gyerek, akit meggyőződése ellenére kényszerítettek, hogy bemenjen misére? Oké, hogy ti elvárjátok a toleranciát, de kétirányúnak kellene lennie. Ha nem akarjátok, hogy kiröhögjön titeket a vallásellenes, akkor ne ültessétek be akarata ellenére a templomba.
26/32 anonim válasza:
Menj el hitgyülekezetbe.Ott azt csinálsz amit akarsz majdhogynem.Négykézláb is mászkálhatsz ugatva nem zavarna senkit.Sőt elég gyakori is az ilyen ott.De ha van egy kis maradék eszed visszasírod te még a katolikusokat amikor oda mész.
27/32 anonim válasza:
Én bevallom, röhögtem volna, akkor is, ha illetlenség. Nem értem, miért kellett kötelezően nektek is odamenni, ha egyszer nem vagytok vallásosak. (Sose értettem, hogy családon belül ezt miért nem lehet megoldani, de nem a ti családotok az egyedüli ilyen.) Én is felekezeti iskolába jártam, nem azért, mert akartam, hanem, mert ott volt olyan képzés, amit meg akartam tanulni (képgrafika), de a mi családunk se vallásos, és tizenévesen nekem is kínszenvedés volt minden istentisztelet, és borzasztóan untam. És kötelező volt, aki ellógott, az igazolatlan órát kapott hittanból. Mert persze az is volt.
28/32 anonim válasza:
:D Szia Kérdező! Volt azóta valamilyen sztorid? :)
30/32 A kérdező kommentje:
Ja, katolikus suli lett a miénk, és a templomban volt az évzáró.
Atya is mondott beszédet, aztán jó hamisan, hanglejtésekkel énekelt: "Isteeeen legyeeeen veleteeeek!"
Tesóm válaszolt a tömegből: "Taveeeeesz baktaaaaloooo!" :D
2018. jún. 19. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!