Ti is hangosan röhögtetek volna?
Jár hozzánk egy nagyon helyes srác munkába. Neki èn full semleges vagyok, de már elértem, hogy néha beszéljünk.
Én: "Maradsz kicsit?"
Srác: "Max pár percet, várnak"
Otthagytam a kasszát a kolléganönek, ès mentem hozzá.
Èn: "Nincs kedved esetleg összefutni holnap?"
Ö: "Én veled? Holnap? Hát, az nem fog haveréknál házibuli este, nem kelek fel korábban, hogy te beérj délutánosra. Az vagy holnap, nem?"
Én: "Aham"
Ö: "Na, én léptem, mert nem lesz idöm semmire. Szia"
Erre megyek vissza a kasszához, pár fiatal tinilány hangosan vihog. Mikor kérdem, mi lesz, az egyik: "Cappucíno elvitelre"
Én: "460 lesz"
Ö: "Az imént fizettem, azóta is várom a kávémat"
Erre már az egész terem röhög.
Valóban olyan kellemetlen ez az egèsz?
(Hallótávolságban voltak, amikor a srác lekoptatott)
A tinik mindenen vihognak.
Elég kínos helyzetbe hoztad magad, pláne, hogy tudtad, nem is érdekled a srácot.
Igen :D
Minek nyomulsz feleslegesen???
Csak megalázod magad.
Te és a tinilányok is szánalmasak voltatok.
Gondolom, az említett fiú pedig egy ecsetfejű b*zi.
Szerintem nem röhögtem volna, egyrészt mert nem érdekel a pultos lányok szerelmi élete (bocs), másrészt szerintem nem annyira ciki, főleg úgy, hogy akár azt is gondolhatom, hogy simán haverok vagytok a sráccal, egy ilyen szituban is lehet egy ilyen beszélgetés, hogy a másik nem ér rá, nincs ebben semmi különös.
Mondjuk az furcsa, hogy nem szolgáltad ki azt, aki már fizetett, így persze, hogy rád figyelnek, szerintem azért ha dolgozol, akkor első a vendég és csak utána a pasizás (évekig vendéglátóztam amúgy, szóval nem csak kötekedek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!