Te szoktál hangosan beszélni, ha egyedűl vagy?
Úgy értem,hogy hirtelen kicsúszik egy szó amin pont gondolkodsz...Vagy gondolkodsz valamin és nem akarsz azon agyalni majd hangosan kimondod,hogy nem nem nem :) ( ez így vicces) vagy énekelsz magadban és hirtelen észre veszed,hogy már hallhatóan énekelsz...
Kezdek meg bolondulni? Vagy ez normális?
Természetesen ez nem állandó csak néha előfordul.
Haha, én is szoktam magamban beszélni, főleg, ha jó kedvem van, vagy ha elrontottam valamit :D pl.: ,,na Annácska, ezt jól elintézted."
Amúgy az éneklés egyedül természetes, a múltkor hajat szárítottam és bedugtam a fülembe a zenét, aztán jó hangosan énekeltem. Akkor se hagytam abba, mikor kivettem a fülemből a fülhallgatót...szörnyű hangom volt :D
Szerintem teljesen normális vagy :)
Ha te azt mondod erre hogy kezdesz megbolondulni akkor én már rég őrültnek lennék nyilvánítva emiatt:) én szoktam magamban beszélni úgy hangosan magyarázok magamnak ha pl olvasok egy cikket és abban hülyeség van akkor hangosan elkezdek beszélni róla hú ez mekkora hülyeség... Szóval normális vagy nyugi;)
És tudod a mondást : azért beszélek magammal mert néha értelmes emberrel is kell beszélnem :D
Nekem is van ilyen :D
Sokszor mikor vkivel össze veszek és hangosan mondom miközben írok neki vagy letettük a telefont,hogy "most komolyan én vagyok a hibás? Nem hiszem el,ez így van úgy van :D
De van mikor a kutyához beszélek.
Meg olvasok vmit és akkor hirtelen kicsúszik vmi.
Nem vagy egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!