Ti is röhögtetek volna?
Minek mentél oda, ha csak bunkó tudsz lenni?
Nem vagyok vallásos, nem is járok misére. De ha betévedtem volna, nem röhögtem volna rajtatok. Nem volt vicces, illetlen volt.
16/L
Bunkó vagy, ilyen viselkedéssel elég nagy gondjaid lesznek még az életben.
Tanulj meg viselkedni.
Jah, sulink is tavaly katolikus lett, ott is menni kell a misékre, mert kényszerítenek, ott látszik az összefogás a diákok között, senki nem csinál semmi, csak alszik, egy-két ember ha feláll.
Sajnálom, hogy egy kis humort csempésztünk az unalmas prédikációba, amiből semmit nem lehetett érteni sem a beszédhibás papnak és a visszahagos templomnak köszönhetően.
Még azt is észrevettem, hogy feleslegesen volt a mise alatt felkapcsolva a villany. Hiába sütött be a nap, meg voltal a gyertyák, semmi különbség nem volt, mikor lekapcsolták. Ha nem tudják azt tisztelni, hogy ne pazaroljuk a villanyt, mert az nem jó a Földnek, akkor mit tiszteljek bennük? Logopédusra meg biztos nem volt pénz.
Ez meg semmi ahhoz képest amit a sötét középkorban a keresztények műveltek azokkal az emberekkel, akik nem tetszettek nekik. Goethe kísértetei film jól szemlélteti ezt, semmi tisztelnivaló nimcs ezekben a dolgokban.
Komolyan alapítok egy vallást, ahol a Földet kell tisztelni, nem az embereket, és aki árt a Földnek, azt megkínzom, de senki nem szól majd semmit, mert tisztelni kell a vallásomat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!