Hogy lehet, hogy ma már nem hiszünk?
Figyelt kérdés
Már az ősidők óta hisz valamiben az ember. A napokban megnéztem az American gods című sorozatot és eléggé elgondolkodtatott. Egymástól teljesen különálló népcsoportok, akik sosem találkoztak egymással, tehát nem is tudhatták, hogy lehet hinni valamiben mégis kivétel nélkül volt istenük, amiben hihettek. És ez a Föld egészére igaz. Mégis, hogy alakult ez így? Ma már, miért nem hiszünk? Max, ha bajban vagyunk vagy nagyon szertnénk valamit, észrevétlenül is "istenhez beszélünk." Én arra gondolok, hogy a tudomány már nagyon sok mindent megmagyaráz, így az emberek már inkább a szemüknek hisznek. A szüleink sem így nevelnek már, ami szerintem nem is feltétlen baj. A templomba járás nem egyenlő a hittel. Érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről.2017. aug. 15. 14:38
11/12 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy jelenleg azt hiszem el amit látok vagy meg tudják magyarázni az értelmét logikusan, minden más meg megy a talán kategóriába. Ha meg elpatkolok, akkor már úgy is mindegy, hogy hittem vagy sem.
12/12 anonim válasza:
A vallás baromság rájöttek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!