Szerintetek az "szégyellni" való, ha valaki román? (erdélyi, az meg ugye annó Mo. Része volt . )
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 17:51
11/17 anonim válasza:
Te egy erdélyi magyar(székely?)vagy,nem szőröstalpú móc.
A kettő nem keverendő össze.
12/17 anonim válasza:
És nem te változtál,hanem a határ.
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, Erdélyi vagyok :D de nem az a "parasztos-féle", hanem "magyaros", szóval nem észrevenni.
2010. máj. 24. 19:06
14/17 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy magyaros,v.parasztos ?
Mi a különbség a kettő között ? Te egy entellektüel magyar vagy,v.szátóvető paraszt,mert az is magyar ám !
15/17 anonim válasza:
a parasztos félét remélem nem a székelyekre érted..
16/17 anonim válasza:
vajon a pesti magyaros "ízű" kaja a jobb,vagy a parasztos???A pesti ember segítőkészebb,vagy egy vidéki/tanyasi? :D
én mint törzspesti, a parasztokat sokkal többre becsülöm,rendes,egyszerű emberek,az erdélyiek is,és a székelyek is!Egyik sem szégyen!De ha te magyarul beszélsz,magyarok közt vagy,magyar származású,akkor te még magyar vagy akkor is,ha a személyid román..szerintem..
17/17 A kérdező kommentje:
A "parasztos" magyart az akcentusra, ilyenekre értettem.
2010. máj. 25. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!