Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed FankaDeliről?

Mi a véleményed FankaDeliről?

Figyelt kérdés
Mint ember és mint zenész.
2010. máj. 23. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Megélhetési zenész.Elkezdte nyomni az agyatlan nemzetieskedő marhaságot mert erre van kereslet.Jól teszi végül is,a papok is az idiótákból élnek.
2010. máj. 23. 22:27
 2/8 anonim válasza:

az előző válaszolóval nem értek egyet! Én a Jobbik majálison dedikáltattam vele a "MAgyarok nyiali" c. albumot, és egy igencsak barátságos emberrel találkoztam. Szerintem egy becsületes zenész,én csak a Magyarok nyilait és a Magyar földe c. albumát szoktam sokat hallgatni, meg néha az Egyensesen az éjszakából 2-t Én szeretem,és szerintem jófej!:) az előzőnek válaszolva.... Ő szívből csinálja! egyébként meg nem 2000 forint lenne egy albuma és nem tette volna ingyen-letölthetővé a MAgyarok nyilait... és még sorolhatnám!

ezt a számot (is) mindenkinek melegen ajánlom:

http://www.youtube.com/watch?v=R7ma1LD1O1Q

2010. máj. 23. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Mint ember nem ismerem, de mint zenész szerintem tehetséges. Azért nyom hazafias rap-et (nevezzük így), mert szereti a hazáját, de szerintem ez a normális.

Nekem tetszik a stílusa, és szerintem én nem tudnám úgy énekelné a rap-et, mint ő.

2010. máj. 24. 00:04
 4/8 anonim válasza:
Mint embert szintén nem ismerem, de legalább a zenéjének van mondanivalója -még ha esetleg ne is gondolná azt amit mond-, de legalább nem a ferrarikról, meg a szilikon pnákról szól...
2010. máj. 24. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Full szerethető arc, kicsit melós követni mert osztja rendesen, de jót akar meg minden. Nem értek egyet vele sokmindenben, kissé szentimentálisan egyoldalúnak tartom ebben-abban, és nem mindig a legnagyobb közhasznúság mellett érvel, amikor a haza a téma. Ettől még tényleg rendkívüli ember és tiszta szívvel igyekvő művész.
2010. máj. 24. 02:04
 6/8 anonim ***** válasza:
le a kalappal előtte..bár én sem értek mindenben egyet vele,de nem mindenki látja ugyanúgy a világot..én a vallással nem tudok azonosulni,de annyira értelmes szövegei vannak,és én abból a fajtából vagyok,aki a régi Fankát is hallgatja,egyik kedvenc számom az Ezt most.. a szívhez szóló szerelmesebb dalok,és a hazafiasságról meg annyit,hogy sokszor titkoltam,hogy rappet halgatok,de mióta a hungarista ismerőseim is megismerték,már nem voltak rossz véleménnyel róla,tehát őt azok is szeretik,akik amúgy a rappereket megvetették,míg ő nem jött a lényegre törő szövegekkel!És nem hinném,hogy pénzhajhászat,mert rengeteg ingyen koncertet adott mostanság..mint ember,nem ismerem..
2010. máj. 24. 13:10
 7/8 anonim válasza:
én a blogja alapján úgy gondolom, hogy normálisan bánik azokkal,akik szerinte megérdemlik, csak azt nem tudom megérteni hogy az embert zenei stílusa alaján hogy lehet megítélni. én is hallgatok Akkezdet Phiai-t de nem vagyok drogos és lerészegedni sem szoktam. szigetre is szerettem volna kimenni de nem azért hogy a saját hányásomban fetrengjek belőve hanem mert érdekelne egy-két előadó koncertje. a zenéjét régen jobban kedveltem, de a mostaniak között is vannak jók.
2010. máj. 24. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat a negatívokat,pozitívokat egyaránt,elsősorban azoknak a véleményét akiké saját kútfőből jön....illetve akik már hallgatták legalább egy albumát.
2010. máj. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!