Mért ennyire ellenszenvesek a női youtuberekkel?
Ha megnézem a magyar (és sejtésem szerint nem csak a magyar) Youtubet számottevően több férfi tartalomgyártó van mint női. Ezt persze meg is értem, mivel a női youtuberek legjava általában kozmetikumokról készít videokat (smink, haj... stb.) amik nem vonzanak nagy tömeget (ezek javarészt csak más nőknek szólnak). Ámbátor számos kellemes videot találtam ahol a női youtuberek izgalmasabb témákat mozgatnak meg, vagy csupán személyükkel kompenzálnák és meglepetésemre borzalmasak a reakciók.
https://www.youtube.com/watch?v=HHvJJMkAyTk
https://www.youtube.com/watch?v=e5T3BgsKcGY
Az első nő komoly érvrendszerrel üzen, és a válaszok legjava abban merül ki hogy mennyire szép, emellé társul még az is hogy szexrabszolga lesz... ahogy olvastam senkit sem fogott meg az üzenete, alig értelmezték páran. A másik videora véletlenszerüen találtam, és közepesen szórakoztatónak tartom, mégis bámulatos a komentszekció... számtalanszór pitsának van nevezve, olyan kérdéseket kap mint a "fél egy öhmmm-tól" és még sorolhatnám egészen addig hogy nem találja a fésüt o.O Nem értem, mért kell ennyire elfogultnak lenni?
Öhm, láttam ezt a videót (elsőt), megnéztem a kommenteket, és azért azt is kifejezik, mennyire okos nő, amellett, hogy szép. A szexrabszolgát meg arra értették, hogy a muszlimok elviszik szexrabszolgának.
Amúgy a magyar Youtube-on tényleg kevés az igényes tartalomgyártó, nem csak a nők, a férfiak közt is.
"Amúgy a magyar Youtube-on tényleg kevés az igényes tartalomgyártó, nem csak a nők, a férfiak közt is."
Szerintem ez nem igaz. Arányaiban, figyelembe véve, hogy kis ország vagyunk, szerintem nagyon is sok videós van, aki minőségi munkát produkál.
Persze a legtöbb lány sminkes meg beauty videókat készít, de nyilván nem véletlenül - ez kell a sok birkának. Ha Hegel dialektikájáról értekezne, az nem érdekelné az embereket. Dancsónak is vannak fantasztikus timelapse videói, de a nézői inkább az idiótaságra kíváncsiak.
Az első videó nagyon érdekes volt, én még nem találkoztam vele szóval köszönöm, hogy megosztottad! Ha kicsit jobban tudnék angolul, feliratkoznék a hölgy csatornájára, mert ezzel a gondolkodásmóddal, már megnyert magának.
A második már nem nyűgözött annyira le, kb annyira érdekel mint a hasonló videók amiket tinik gyártanak függetlenül attól hogy fiú vagy lány az illető...
Számomra az ilyen típusú videókba, a tartalom a fontos. Meg persze nyilván valamennyire az is számít, hogy az illető milyen formában adja azt elő. Egyébként nem csodálkozom a kommentszekción, a világ túlnyomórészt kevesebb intelligencia hányadossal megáldott emberekkel van tele, ami köszönhető az oktatás elhanyagolásának. (nem csak nálunk) Ha ebbe belegondolsz már látod is a párhuzamot a kettő közt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!