Mért olyan ellenszenvesek az emberek a gazdagokkal?
hát ezt én is szeretném átérezni.:D
engem csak idegesít sokszor, hogy a k...va életbe ezek mennyit tudnak vásárolni.. én meg azon gondolkodom megvegyem e még ezt a kiló húst.:(
örülj neki, és reméld, hogy ez így marad.
mert régen, jó pár évvel ezelőtt én is többet megengedhettem magamnak mint az átlag.
elhiszem és nagyon remélem h így marad. :)
de mit tegyek ? és honnan tudjam azt h valaki nem csak kiakar használni?
hát a legkönnyebben úgy veszed észre, hogy nem akar rajtad élősködni.:)
nem akarja mindig hogy meghívd valahová, hogy te fizess valami kiruccanást, azért mert te megteheted.
ha jól veszem ki a szavaidból, akkor lány vagy.
akkor meg végképp ne te költs pénzt a pasira. pláne ne az első pár alkalommal, és utána se ess túlzásokba.
pl. mond neked egy pár kedves szót, te meg veszel neki ezt azt. és még el is fogadja. hát ez a kihasználás.
Melyik megyében laksz?
és hány éves :)
22/f
Bács-Kiskun megye :)
kor nem számít :P
Csodálkozom, hogy még senki nem jött elő az irigység témával :P pedig az nagy divat manapság a fórumokon :D
Amúgy lényegében 19.03-nál van a pont. Az emberek nem bírják az esélyegyenlőtlenséget... és visszavágnak... mondván neked mindenben jobb és könnyebb... és emiatt neked is legyen már valamiben szívás... viszont ezt nem tudják máshogy megvalósítani, csak az ellenszenvükkel. Én sem bírom a gazdagokat. Lehet, hogy van köztük normális, de engem nem nagyon érdekelnek. Nem hiszem, hogy valaha is meg tudnám beszélni velük a problémáimat, nekik csak álproblémáik vannak, amik egy olyan ember számára, akinek mindent a maga erejéből kell/kellett elérnie nevetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!