Mi ez a nagy néger utálat a világban? Kinek ártottak ők? Miért hasonlítják őket a cigányokhoz? Nem értem, miért ilyen ellenszenvesek velük.
Mert nem tudnak és nem, is akarnak integrálódni.
Mindenhol vannak ilyen népcsoprtok. Az egyik nagy probléma tényleg az hogy mivel nincs mit csinálniuk ezért "csak" szaporodnak. Ezzel még mélyebre kerülnek.
Tehát akik ennyire primitivek - mint a cigányok is - , hogy ezt az alpvető összefüggést sem képesek felismerni és kezelni, azokkal nem negyon lehet mit csinálni.
Az ellenszenvesség a jogaik hangoztatása és kötelességek nem végzéséből fakad.
Nekem személy szerint semmi bajom semmelyik nemzetiséggel. A négerekkel sem, sőt azt mondhatom, amikor Kenyában voltam köztük (magánutazás keretében és NEM társasutazással), nagyon kedves, figyelmes, tiszta emberek!!!!
Egyébként köztük is vannak csalók, linkek, megbízhatóak stb., akár a fehérek vagy bármelyik más nemzetiségek esetében. Temperamentum nem bőrszín, nemzetiségi kérdés!!!!
Az utolso válaszolonak nagyon igaza van. Oké, hogy vannak akik semmirekellők, de ez nem amiatt van, mert fekete (persze, van oylan is, aki mindent arra fog, h azért mert fekete vagyok...) De Rengetegen vannak, akik normális életet probálnak élni, dolgoznak, tanulnak, mégis ugyanazt kapják, mint semmirekellő társaik...
Ez eléggé kiábrándito lehet nekik.
Lehet, én vagyok nagon tudatlan, de sokkal több fehérek általelkövetett bűnözésről hallok, mint feketék általirol.
Ez hülyeség, hogy legyenek olyanok, mint mi, akkor elfogadjuk... Nem fosztahtjuk meg ket a saját egyéniségüktől. Miért kéne mindenkinek sablonembernek lennie? llenkező esetben szerintem mi is probálnánk megőrizni saját magunkat...
Igen, ebben a témában ezek szerint nagyon tudatlan vagy.Ez azért van, mert kialakult egyfajta nézet, hogy akinek barnább a bőre, az kiemelt figyelmet érdemel és pozitív diszkriminációt, mert a fehér ember van többségben.Ezért nem mondanak be nagyon sok hírt, amit ők követnek el, mivel itt is pozitív diszkriminációban részesülnek.Ha viszont a nap 24 órájában a híreket mondanák be, hogy hány fehér, meg hány fekete/cigány követett el bűncselekményeket, néznél egy nagyot.
Az elfogadásról meg annyit, gondolom te liberális lehetsz, ha ezzel a szöveggel jössz.Ha te nem akarod hogy megváltozzanak, felvegyék a többségi társadalom kultúráját, akkor alkalmazkodj te hozzájuk.Csináld azt amit ők, meglátjuk mennyire visz rá a lélek.Mindenhol a kisebbség alkalmazkodik a többséghez.Ha ezt nem vagy képes elfogadni, akkor gondolkodj egy kicsit magadban.
Amúgy meg annyit, hogy most már nem csak Magyarországon, hanem az egész világon probléma van ebből és az emberek torkig vannak az öntörvényű kisebbségeikkel, bevándorlókkal, ugyanis joggal háborítja fel őket az, hogy ők keményen megdolgoznak azért, hogy előnyök tizedét megkapják, mint amit nagyon sokan megkapnak mindenféle juttatásban a semmittevésért.Csak ez mindenhol a világon jól felfogott politikai érdek, hogy a tanulatlan, műveletlen tömeget nagyon könnyű megtéveszteni és megvásárolni a szavazatát.Mindig csak pofáznak apolitikusok arról, hogy integráció, meg beilleszkedés, meg hasonló szavak, de ők ezt igazából nem akarják, mert ha az elmaradott népek is becsületes, tanult, dolgozó állampolgárokká válnának, akkor többé már nem lehetne az ő szavazataikat megvásárolni és ezzel évtizedekre eldőlhetne egy párt sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!