Mi ez a nagy néger utálat a világban? Kinek ártottak ők? Miért hasonlítják őket a cigányokhoz? Nem értem, miért ilyen ellenszenvesek velük.
nemtudom..de nincsen különösebb négerutálat a világban sztem!
én pl a focisták közül is van h megnézek egy fekete csávót és aztmondom h hmm de helyes de mivel fekete nemjönbe..
Köszönöm szépen :)
Ez az utolsó válasz nagyon hasznos volt :)
Szia
Bocsi, de nem olvastam a kommenteket.
En csak a szemelyes tapasztalatombol tudok neked beszelni, a parom neger a sogorom cigany.
Azt hogy valaki miert utal egy masik embert konkretan nem lehet altalanosan megmagyarazni de a legtobbszor ket okbol:
1.nem tudja megerteni azt hogy azert mert egy x nemzetisegu ember elkovet x szamu buncselekmenyt azt nem az egesz fajtaja kovette el, es o mint onallo szemelyiseg nem tett semmi rosszat (szoval intelligencia hianya miatt alakul ki az utalat)
2.kisebbsegi erzeseuk van ami eredhet szemelyes problemakbol (pl elhagyta a baratnoje akinek kesobb szinesboru baratja lett, igy azota utalja a negereket)
Ismetelten oda ertunk vissza, hogy ertelmes ember fel tudna dolgozni mindezt, tovabblepne, esetleg magaba nezne hogy hol rontotta el a kapcsolatat.
A kerdesedhez azert hozzatennem, hogy a szinesbotueket es a romakat nem lehet egy lapon emliteni.Nem csak azert mert 2 teljesen kulonbozo tortenelemmel rendelkezo neprol beszelunk hanem mert mashol/mashoogyan elnek.
A feketeket BEHURCOLTAK Amerikaba.Nem ok akartak menni, hanem elraboltak oket es rabszolgava tettek.Ok siman eldegeltek volna a kis szavannaikon tovabb, nem zavarva senkit sem, ha AZ IDIOTA TORTETO FEHEREK nem eroltetik rajuk a sajat akaratukat.
A romak ONSZANTUKBOL VANDOROLTAK,nem rabszolgadagban eltek hanem kereskedelembol,kisebb ketekezi munkakbol,szorakoztatasbol.
A feketeket meg jo 40-50 eve is negativan diszkriminaltak (ertsd:kulon utazas,jogos korlatozasa,stb) ami azt jeneti, hogy pl vannak emberek akiknek a nagyszulei nem utazhattak,szorakozhattak egy helyisegben a feherekkel,es egyeb megalaztatasokban kellett reszesulniuk.
Az egyik ismerosom amerikaban el es elmeselte hogy 2007ben (!!!!!) egy kozepiskloban az alabbi tortent: volt egy fa az iskola kertjeben AHOVA A FEKETEKNEK TILOS VOLT MENNIUK (nem 50evvel ezelottrol beszelunk!)egyszer 3 fekete srac talalkozott es pont a fa alatt kezdtek el beszelgetni.Masnap reggel a fan egy kotel logott egy kampoval a vegen...
A 3 srac odament a feher fiuhoz aki a kotelet a fara akasztotta hogy megkerdezzek tole hogy megis mi ertelme van ennek az egesznek, amikor az megutotte az egyikojuket.Kisebb dulakodas kezdodott, majd a rendorseg elvitte a 3 fiut,masnap elbocsajtottak oket az iskolabol, es 2 ev felfuggesztettet kaptak.
Az a baj, hogy a sok nagyokos-magaimado-feher nem vesz egy dolgot figyelembe:
Senki sem akar bunozokent elni.
Foleg akkor nem ha lenne eselye kitorni.
Csak Mo.rol, amit az ottelok mindig csak szidnak, nem latszanak a kulonbsegek.Hogy egy fekete 16 evesenek mennyi eselye van kitorni pl ha Harlmeben el.
100 kevesebb mint egy akarmilyen romanak a 8-bol!
Es persze altalaban azok a legnagyobb hirdetoi ezeknek az ellenszenves eszmeknek akiket vilageletukben anyuci-apuci elkenyeztetett, vagy eppen a sajat utcajukon kivul meg nem jartak sehol a vilagban de ok mar kepesek mindenrol velemenyt alkotni.
Mindegy nem megyek bele jobban a temaba, mert a szukagyuaknak feleslegesen beszelsz!
Viszont neked kerdezo 2 dolgot javaslok:
hogy jobban megertsd mit mondok nezd meg a "Secret life of bees" c filmet es
SOHA NE MONDD AZT HOGY NEGER FERJET SZERETNEL!!!
Inkabb mondd, hogy egy szereto,gondoskodo ferjet szeretnel, de nagyon vonzonak talalod a barna bort.
Mert nem minden jo ember feher es nem minden fekete jo ember!
Udv
Azért mert semmirekellő rassz. Nézd meg a fehérek mit építettek 2000 év alatt, aztán utána nézd meg Afrikában mi épült 2000 év alatt. Semmi. Pedig 1500-ig semmi gyarmatosítás nem volt.
Nézz rá Ázsiára, ott több ezer éves kultúra van, ők a fehérekkel egy szinten vannak, de a négerek nagyon nem.
Jah, sokra vitte a fehér nép, azért él ilyen fenntarthatatlan rendszerben, azért khm, szexeljük a környezetet rommá mint egy gigaparazita... igen, ilyen a modern, okos ember.
Akik meg az erdőben élnek, boldogságban, a bűnözés fogalmát nem is ismerve, ők a primitív buta emberek...-.-
Mikor jönnek rá az agyalágyultabb típusok is hogy sehová nem vezet rasszokban gondolkodni?
Azért, mert addig sem kel saját bűneikkel, saját ellentmondásaikkal szembesülniük. A "Másikra" figyelnek, miközben az a csodás társadalom, ahová a négerek és cigányok nem hajlandók integrálni épp cseszi szét a Bioszférát és ezen keresztül a saját létfeltételeit. Az ilyen utálkozó gyáva ahhoz, illetve buta, hogy észrevegye, ő sem tisztességesebb- ha az azonos színűekkel együtt vizsgáljuk meg.
Amerikában volt egy kísérlet: egyetemistáknak kis cédulán adtak egy rövid történetet egy szőke kislányról, aki különféle csínyeket csinált, majd megkérték, hogy értékeljék a kislányt. A trükk az volt, hogy a fele társaság fekete hajú kislányról olvasott, és ott sokkal szigorúbb ítéletek születtek: ezt hívják úgy, hogy kettős mérce. Van egy könyv: "Az ellenség neve" a témában, ha esetleg...
Nekem nem voltak eloiteleteim a negerekrol,de most az USA-ban vagyok,rengeteget latok beloluk!csak 1 peldat szeretnek mondani.Volta moziba mellettem egy neger anyuka ult a kislanyaval(kb3 eves lehetett), egessz ido alatt beszelgettek a kislanny ugrandozott szaladgalt az annya ra se szolt,eszegettek ott valamiket stb stb az lett a vege h a kislany elkezdett hanyni az anya csak elforditotta magatol es ennyi!nekem total folundorodott a gyomrom tole es a filmet sem tudtam elvezni tovabb!!!Szerintem nagyn trehany nepseg!!!!
ja es lattam a buszon is anyukat amikor a gyereket szoptatta es abszoludt nem csinalta diszkreten, en kellemetlenul ereztem magam!
Feherembernel ilyent meg nem lattam!!!!
Es meg tudnak 1 rakas kellemetlenseget folsorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!