Ésszerű integrálásuk kellene a társadalomba és semmi baj nem lenne velük.
Meg persze komolyabb büntetőtörvénykönyv kéne, a jelenlegi max esti mesének jó.
2010. máj. 14. 13:38
12/18 anonim válasza:
Két saját történetet mondanék: egyszer rajtakaptam és számonkértem őket lopáson, mire a cigányasszony azt kiabálta: Nem tudsz mit tenni, mert mi sokan vagyunk! És eszembe jutott, hogy a sátán is szinte ugyanezt mondta a bibliában: Mi sokan vagyunk, a nevünk légió!
És a másik: Fenyőfát árult egy ismim a paicon, és odament hozzá egy cigány pár kisgyerekkel, és az ismim ingyen akart nekik adni a kisebb fákból, de az nem kellett nekik, hanem kézen fogták a picit és loptak egyet a másik standról ,amit nem őriztek! Igy tanitják már kisgyerekkorba lopni inkább, mint jószivvel elfogadni :(
2010. máj. 14. 13:52
13/18 anonim válasza:
Ez az utolsó példa is konstatálja amit irtak,hogy kutyából nem lesz szalonna...
2010. máj. 14. 13:55
14/18 anonim válasza:
... és mindezen tulajdonságaik mellett még a szoc. rendszer is hergeli a dolgozó népet, fokozza a gyűlöletet azáltal, hogy ők (és csak ők!)ingyen házat, lakást, olyan segélyeket kaphatnak, amiből jobban élnek, mint mi, dolgozó emberek.
2010. máj. 14. 14:29
15/18 anonim válasza:
Kötözködősek
verekedősek
többségók segélyből élősködik
kigyúrtak
2010. máj. 14. 18:21
16/18 anonim válasza:
Csak a rendesek jo arcok akik opnak köpködnek azok f......ok
2010. máj. 14. 21:24
17/18 anonim válasza:
Van köztük egy kb.10%-nyi rendes réteg,de a 90% nem is akar beilleszkedni,képtelen viselkedni,az viszont a magyar kormányok hibája ,hogy megengedi ezt nekik.Több a segély ,mint a munkabér.....ez is sok mindent elmond....
2010. máj. 15. 13:06
18/18 A kérdező kommentje:
Középiskolás koromban, hó elején szerdai napon, elmentem a hivatal előtt, és legalább 100an álltak előtte, és azt hangoztatták, idézem:"azok a kurrva magyarok nem fizetik az adót, nekünk meg nem tudják ideadni a segélyt" szerintem ez magáért beszél, én már nem is mondok véleményt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!