Még ha azt mondod,hogy provokáció komolyan megértem,de ebben mi a kitaláció?
Ezekszerint mindenki tiszteli a romákat és a cigány kultúrát,csak a kérdező találta ki,hogy nem így van,vagy mire gondoltál?
2017. febr. 26. 03:58
12/23 anonim válasza:
ma 00:40 Gondolom a rendes neve Kolompár Dzsézüsztetem Rómeó ezért sértődött meg a kérdésen és válaszokon.
2017. febr. 26. 04:17
13/23 Fatal_3rror_ válasza:
Kezdjük ott, hogy a mai "cigánykodásnak" semmi köze a roma kultúrához...
2017. febr. 26. 06:56
14/23 anonim válasza:
Cigány kultúra nincs, mert a cigányok hírből sem ismerik a kultúrát. Ami nincs, azt hogy lehetne tisztelni?
2017. febr. 26. 07:48
15/23 anonim válasza:
#10 szerintem arra gondolt, hogy a "cigány kultúra" szóösszetétel önmagában kitaláció.
2017. febr. 26. 07:50
16/23 anonim válasza:
Ezer konkrét oka van. De aki nem ismer semennyire sem valamit, ugyanakkor elkábítják hamis téveszmékkel, sőt uszítással, no az hamar kezd gyűlölködni.
Még tapasztalat sem kell hozzá, de ha véletlenül van, akkor aztán rendíthetetlenül gyűlölni fog. A tudáshiány és a félrevezetettség nem teszi lehetővé, hogy megértse. Egy elkövetett bűn büntetendő ugyan, de két dolog egy bűnt elkövetni és annak okát vizsgálni. Különösen, ha ez az ok nagyon összetett és régóta fennálló.
Nem lehetetlenség és nem ellentmondás tisztelni a cigány kultúrát, és keményen megbüntetni egy cigány garázdát. Miközben azért nem árt tisztázni és értékelni a konkrét garázdaság okát sem.
2017. febr. 26. 10:15
17/23 anonim válasza:
" Nyolcas, néhány válasz szerintem is kifogásolható, de mi a gondod a kérdéssel?"
Mi nem tetszik, a valóság? Legalább arra képesek lettetek volna, hogy a "tisztelni valót" összefoglalni! :P
Persze az más tészta ha nem megy...
2017. febr. 26. 10:55
18/23 anonim válasza:
#17, a "tisztelni valót" talán foglalja össze a Kérdező! Vagy te! Azért kérdeztem meg a #3 válaszban, hogy ő szerinte miben nyilvánuljon meg a romák és a cigány kultúra iránti tisztelet, amit most hiányol, de nem jött válasz. Nem homályos kérdéseket kell feltenni, és ha nem a nektek tetsző válasz érkezik, akkor reklamálni, hanem konkrétan kell kérdezni, és akkor konkrét választ fogtok kapni. Nem másokkal akarni összefoglaltatni a saját keserveteket!
2017. febr. 26. 14:11
19/23 anonim válasza:
", a "tisztelni valót" talán foglalja össze a Kérdező! Vagy te!"
Én nem gondoltam rá, mert könnyen bannolhatnak érte ha összefoglalnám....
2017. febr. 26. 18:17
20/23 anonim válasza:
Vannak jó cigányok, ugyan úgy, mint rossz fehérek. S kedves válaszolók, ha nem lehet szeretni a cigányokat, akkor miért kellene szeretnünk a rasszista fehéreket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!