Hol van Budapesten olyan közösség, ahol 18 év alatti leszbikus lányokat felkarol, segíti őket a beilleszkedésben?
"Hova kellene nekik beilleszkedni ?"
Egymás lába közé...
A fenti válaszolóknak: miben segíthet egy ilyen közösség? Beilleszkedni a társadalomba, aminek egyes tagjai nem tolerálják a másságot. Ehhez adhat sok segítséget egy ilyen egyesület, amellett a tagjai nyilván sorsközösséget is vállalnak egymással, ami nagyban megkönnyíti az esetleges nehézségek elviselését.
A kérdezőnek: keresd a Labrisz-t ( [link] ők a de facto magyarországi leszbikus emberjogi társaság és érdekvédelmi közösség, vagy a Háttér társaságot ( [link] ők általánosabb, az LMBTQ emberekkel kapcsolatos szervezet. Ezek mellett van a Tilos Rádióban kéthetente szerdán délutánonként leszbikus műsor, «Zártkörű lányok» néven. Nézd meg a [link] oldalon, ott üzenetet is tudsz küldeni a műsorkészítőknek, az archívumból pedig visszahallgathatod az elmúlt öt év műsorait, biztosan lesz köztük olyan, ami számodra is hasznos lehet.
Leszbikus találkozók szervezése. Sok ilyet szoktam, hogy ha érdekel írj, általában 14-25 éves korig jönnek el emberek.
Én 17 éves vagyok:) *nyártól tervezek ilyeneket szervezni újra, hogy ha valakit érdekel *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!