Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol van Budapesten olyan...

Hol van Budapesten olyan közösség, ahol 18 év alatti leszbikus lányokat felkarol, segíti őket a beilleszkedésben?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Hova kellene nekik beilleszkedni ?
2017. jan. 15. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

"Hova kellene nekik beilleszkedni ?"

Egymás lába közé...

2017. jan. 15. 21:36
 3/7 anonim válasza:
Beilleszkedni? Nem bűnözőkről, vagy értelmi fogyatékosokról van szó. Miért gondolod, hogy segíteni kellene nekik a beilleszkedni?
2017. jan. 17. 16:55
 4/7 anonim válasza:
100%
Ezt most hogy erted? Attol ha valaki 18 ev alatti meg ugyanugy elmehet pl Osztrosokkra (partysorozat leszbikusoknak kifejezetten) vagy egyeb melegbarba ahol ismerkedhet. Bar 15 ev alatt szerintem kar ezzel foglalkozni, de rakereshet az illeto a neten hol vannak meg ilyen kozossegek. Ott a pinkvanilla spec. Ezeken a helyeken mar eleve bevagy illeszkedve, mashol pedig kit erdekel ki mit var el toled, legy onmagad.
2017. jan. 17. 22:08
 5/7 Ket En válasza:

A fenti válaszolóknak: miben segíthet egy ilyen közösség? Beilleszkedni a társadalomba, aminek egyes tagjai nem tolerálják a másságot. Ehhez adhat sok segítséget egy ilyen egyesület, amellett a tagjai nyilván sorsközösséget is vállalnak egymással, ami nagyban megkönnyíti az esetleges nehézségek elviselését.

A kérdezőnek: keresd a Labrisz-t ( [link] ők a de facto magyarországi leszbikus emberjogi társaság és érdekvédelmi közösség, vagy a Háttér társaságot ( [link] ők általánosabb, az LMBTQ emberekkel kapcsolatos szervezet. Ezek mellett van a Tilos Rádióban kéthetente szerdán délutánonként leszbikus műsor, «Zártkörű lányok» néven. Nézd meg a [link] oldalon, ott üzenetet is tudsz küldeni a műsorkészítőknek, az archívumból pedig visszahallgathatod az elmúlt öt év műsorait, biztosan lesz köztük olyan, ami számodra is hasznos lehet.

2017. jan. 22. 18:31
 6/7 Ket En válasza:
A «Zártkörű lányok» műsorának aloldala a Tilos weboldalán: [link]
2017. jan. 22. 18:32
 7/7 anonim válasza:

Leszbikus találkozók szervezése. Sok ilyet szoktam, hogy ha érdekel írj, általában 14-25 éves korig jönnek el emberek.

Én 17 éves vagyok:) *nyártól tervezek ilyeneket szervezni újra, hogy ha valakit érdekel *

2017. jan. 23. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!