Szerintetek egy ilyen közösség létrehozására van lehetőség, vagy van akit érdekelne?
Ennek szerintem semmi értelme.
Tartozni valahova? A szexuális preferencia nem olyasmi, amivel tartozol valahova, ami miatt rendezvényeket kellene szervezni, mint mondjuk az animerajongók con(versation)-jai, vagy a rockrajongók fesztiváljai. Ők gondolkodásmódban és világnézetben is hasonlók, míg a homó/heteró lét nem ilyen. Jó, rendben, ez is egyfajta közös érdeklődés, de nagyon laza kapcsolat, amire nem lehet egy "homocon"-t felhúzni (no pun included).
Nos, szerintem ez pont nem áll fenn. Ezekben az emberekben az egyetlen közös dolog a nem lesz, amihez vonzódnak. Erre nem lehet közösséget építeni. Gondold meg, hogy mi lenne, ha szerveznének nekünk egy heteroszexuális találkozót. Te elmennél rá?
A homóknak is megvan rá a lehetőségük, hogy elmenjenek egy meleg bárba, vagy biztos vannak más helyeik is, ha arra van igényük, hogy a magukfajtával találkozzanak.
értem az ellenérveidet, de gondolom, h nem vagy meleg és ezért gondolod így. am meg nem lenne kõtelező. aki akar eljön aki nem nem. egyszerű. és egyáltalán nem olyanra gondoltam, h a város közepén mindenki szeme láttára. hanem pl egy erre kibérelt épületben.
azt is értem, h az h valakik melegek, attól még nem fognak közösséget alkotni, de egy szóval sem mondtam, h az egész arról szólna h na akkor beszéljünk arról, h melegek vagyunk. ez is benne van, de mivel több ptogram is lenne, ezért ez csak kisebb mértékben lenne jelentős. inkább az lenne a cél, h az azonos gondolkodásúakat összetereljük. pl lehetne saját könyv klub, vagy rendezhetnénk zöldnapot, aminek semmi köze ahhoz, h melegek vagyunk, de ezáltal talán jobban elfogadnának. persze elhiszem, h can aki szerint ez csak felesleges hülyeség, de engem elsősorban azok véleménye érdekel, akiket ez érdekel. egyébként köszönöm a válaszokat:)
szerintem az elég egyértelmű volt, h nem kizárólag melegek jöhetnének. persze egy táblára kiírom majd, h ha eljön egy heteró, akkor nyilvánosan megostorozzuk...
igazából erre már felesleges bármit is írnom. tényleg. nevetséges:D
Kedves kérdező!
A heterok ezt sosem fogják megérteni. A s.eggük ki van nyalva.Más heterokkal vannak körül véve, a csapból is a heteroszexualitás folyik .
Nyugodtan csinálj ilyen közösséget, de nem várd, hogy a heterok ezt megértsék.
Nem ugyan azon a bolygón élünk, így fogalmuk sincs, milyen a helyzetünk.
Az egész világ egy hetero klub, ami a legtöbb embernek magától értetődő, hiszen ők is heterok, de egy meleg kívülállónak érezheti magát ebben a környezetben.
Sok homoszexuális ember úgy éli le az életét, hogy ebben a hetero világban semmit se tud a saját szexualitásáról, de a heteroszexualitás már a fülén jön ki.
Nincs felvilágosítás, nincsenek párkapcsolati tanácsok, vidéken ismerkedni se lehet, mert nincs fórum rá.
Szükség van a közösségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!