Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen közösség...

Szerintetek egy ilyen közösség létrehozására van lehetőség, vagy van akit érdekelne?

Figyelt kérdés
Szóval, egy ideje azon gondolkodom, h a városomban létre kéne hozni egy meleg, illetve leszbikus közösséget. Nem társkereső céllal, inkább baráti szervezet lenne és nem kimondottan csak melegekkel foglalkozna, de főként igen. Különböző rendezvények lehetnének, de nem provokatív jelleggel, semmi melegfelvonulás szerű, csak különböző szabadidős programok, majális, vagy egyegy ünnephez kötődően valami. Lehetőséget nyújthatna az olyan melegeknek, akik egyedül érzik magukat, vagy az olyan tiniknek, akik hozzám hasonlóan próbálnak tartozni valahova. Ez így még nem túl komolyan van kidolgozva, de ha esetleg működne, több helyen,nagyobb városokban is lehetne hasonlót létrehozni, vagy ha már az adott városbn van hasonló, akkor felvenni a kapcsolatot stb. És ha ez működne, akkor külföldi városokkal is fel lehetne venni a kqpcsolatot és akár egyfajta "cserediák" programot létrehozni. Tisztában vagyok azzal, h rengeteg dolog akadályozhatna, de érzek motivációt. Igaz 15 évesen semmi esélyem nincs még rá, de nagyon szeretném azt, h ez egyszer megvalósuljon.

2013. márc. 24. 16:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó az ötlet szerintem is, bár ha ez még évek kérdése, az sajnálatos, szívesen eljárnék már most :)
2013. márc. 29. 18:55
 22/25 anonim válasza:

néhány hozzászólás annyira szomorű itt, pontosan mutatja, hogy mennyire tudatlanok és ostobák az emberek...

szerintem ez tök jó ötlet, főleg hogy ilyen dolgok Mo-n csak Pesten vannak és ott is elvétve. jó lenne ha Mmagyarországon is kiépülne egy ilyen melegközösség mint máshol van, csak nehéz így, hogy itt nem olyan elfogadott a dolog meg minden.

2013. ápr. 26. 22:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

a közös pont nem csak a nem lenne amit szeretünk!

inkább az lenne a lényege szerintem, hogy azokat a problémákat lehetne megbeszélni, amiket ez okoz nekünk

nem valószínű h szextechnikákról lenne szó, inkább arról, hogy hogy mondjam el a szüleimnek, ha nagyon rosszul reagáltak mit lehet tenni, kit milyen atrocitás ért a beállítottsága miatt stb.

mert ilyenbe mindenki belefutott már, és ezt nem értheti olyan, aki nem csókolhatja meg a párját utcán, nem foghatja a kezét, és akire átkot szór a saját anyja (akit nagyon szeret) úgy, hogy nem követett el semmit...

2013. ápr. 27. 10:33
 24/25 A kérdező kommentje:
tartsatok ki. esküszöm, hogy megcsinálom! még vízióm is volt róla, égi jel:D adjatok 3 évet. csak ennyit kérek:)
2013. ápr. 30. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, én kíváncsi vagyok ^^
2016. jún. 25. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!