Azoknak, akik mostanában elkezdtek "fehér keresztényezni", meg "európai keresztényezni"! Tényleg komolyan gondoljátok ezt? Tudtátok, hogy Jeruzsálemben alakult ki a kereszténység?
VatafiaVata arról mi a véleményed, hogy az egész európai kultúra a kereszténységre épül? Egy kicsit merengj el ezen, hátha magad megtalálod a kérésedre a választ. Ehhez zenét küldök:
rosszul tudod - az is benne van azér'
https://www.youtube.com/watch?v=o9fDs9_eWY4
de nem tudom, mi a fehér kerersztényezés -nem baj, nem érint.
Melyik művészeti érint meg téged, ó Vatafia sámán? mert akkor abból küldök
#5!
Ezt:
"Melyik művészeti érint meg téged, ó Vatafia sámán? mert akkor abból küldök"
hogy érted?
Ja, és Vata nem sámán volt, hanem hadvezér.
*művészeti ág -
Ó, Hadvezér! lábaid elé akarok tenni bizonyságot, hogy az európai kultúra a kereszténységre - és a görög-római kultúrára épül.
én kultúrával foglalkozom, de ha jő egy jogász, ó, Hadvezér, kitudja talán fejteni, hogy az európai jogrendszer a római jogon alapul, nem tudunk mit kezdeni a saríával - a muszlim államilag elfogadott vallásjogrendszerével
O.k. Amúgy azt írtam volt, kedves szolgám, hogy "eddig úgy tudtam, hogy az európai kultúra a görög-latin stb... épül"
Tehát a görög-latinra épülés tényét nem tagadom, bár szerintem (és horribile dictu, mea culpa, meg minden), azért a többi európai nemzet is rendelkezett ab ovo saját kulturával, és azt a tényt sem volna szabad szőnyeg alá söpörni, hogy a görög kultúra, mint olyan, valójában az őslakos pelazg-trák kultúra és civilizáció az illegális migráns prehellén hordák általi ellopása, mint olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!