Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Magyarország egy keresztény ország akkor miért kell elítélni ha egy keresztény fehér nő egy keresztény fekete férfival szexel vagy jár?
mert aki kilóg a tömegből bármivel is ,azt utáljuk kollektíven
ez egy emberi gyarlóság vagy nevezd aminek akarod
Ha ilyen szigorúan veszed a kereszténység fogalmát, akkor tulajdonképpen se fehérrel, se feketével nem "szexelhetsz".
Bár engem ez se nem érint, se nem érdekel, felőlem azzal a "testvéreddel" szexelsz, amelyikkel akarsz, ebben az esetben azonban a kérdés nonszensz!
Megírtam, hogy engem ez nem érint, nem vagyok hívő.
Csak az elméleted nem stimmel.
Ha pedig azt, amit válaszoltál, egy "igaz" keresztény olvassa, nem hiszem, hogy egyetértene veled.
Úgy csúrüd-csavarod a vallást, ahogy neked tetszik?
Nagyszerű filozófia!
"Ha pedig azt, amit válaszoltál, egy "igaz" keresztény olvassa, nem hiszem, hogy egyetértene veled.
Úgy csúrüd-csavarod a vallást, ahogy neked tetszik?"
A kereszténység a szeretetről, a megbocsájtásról, az elesettek védelméről szól. Teljesen mindegy melyik úton érsz el idáig az a lényeg hogy ezek szerint éljél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!