Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha Magyarország egy keresztény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Magyarország egy keresztény ország akkor miért kell elítélni ha egy keresztény fehér nő egy keresztény fekete férfival szexel vagy jár?

Figyelt kérdés
Jézus szemében nem számít az ember bőrszíne, ő mindenkit olyannak fogad el amilyen. Miért van ez az elutasítás nálunk? Pedig nekünk kellene ilyen szempontból példát mutatni afrikai keresztény testvéreinknek, hogy elfogadjuk és szeretjük őket.

2015. okt. 14. 19:45
1 2 3
 11/24 vorarlberna ***** válasza:
Megyek megvitatatom a hegyekben a Dalai Lámával, nincs bajom a küszöbmajmokkal sem a keresztényekkel. Kifordítva mindkettő rózsaszín, elárulom, afrikában meg rád mutogatnának hangyászbotokkal, meg kakival dobálnának.
2015. okt. 14. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:

Azért baj (?), mer' egyre több a muszlim, aki nem pepita (értsd: fekete-fehér). Főőő köll venni a versenyt a változó világgal(?). Há' ez van, jah... :S

Ők is emberek, aztán mégse szexelek velük. Pedig azé' vannak itt. Legalábbis Rotschild, meg a többi szerint...

2015. okt. 14. 20:45
 13/24 A kérdező kommentje:
12# A muszlim feketéket én sem szeretem. Ők teljesen mások mint a keresztények.
2015. okt. 14. 20:49
 14/24 anonim ***** válasza:

"Isten nem véletlenül teremtette úgy a szexet hogy az élvezetes legyen az ember számára. A szexualitás nem bűn, ez isten ajándéka nekünk a természetes örömre. :)"

Tudtam! Tudtam, tudtam és tudtam! Na ugye, hogy Ciccolina is hithű keresztény! :) Lehet, hogy Monica Cuvet szintén...? Mik ki nem derülnek. ;)

(Én eddig abban voltam, hogy a szex büntetés és fáj. Nahát...)

2015. okt. 14. 20:51
 15/24 anonim ***** válasza:

"A muszlim feketéket én sem szeretem. Ők teljesen mások mint a keresztények."

Se-em?? Én nem ítélkeztem egy szóval se.

2015. okt. 14. 20:52
 16/24 anonim ***** válasza:

"A kereszténység a szeretetről, a megbocsájtásról, az elesettek védelméről szól."

Érdekes.. engem még egy keresztény se védett meg a pszichopatáktól, akik tudták, kik azok. Nahát...

Pedig aztán ha valakivel szemben egymaga védtelen a célszemély, akkor pszichopatával szemben. Na és ki a pszichopata legjobb barátja? A rendőőőr, ííígen. :) A rendőr legjobb barátja meg a pénz. Nem én találtam ki. És nem én támogatom. Már bocsánat.

2015. okt. 14. 20:56
 17/24 vorarlberna ***** válasza:
100%

'A kereszténység a szeretetről, a megbocsájtásról, az elesettek védelméről szól. Teljesen mindegy melyik úton érsz el idáig az a lényeg hogy ezek szerint éljél.'

Akkor most hogy van ez zsidófeszítő barátném, az ilyen népeket meg nem szereted errefelé? Ennyit a keresztény megbocsájtásról... Inkább Cthulhu.

2015. okt. 14. 20:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Az mind hülye aki elhiszi hogy van isten!

Ha még ráadásul néger is, arra nem tudok mit mondani!

Nézd meg Pákót! Hofinak volt egy paródiája keress rá!

Néger katonáról beszél!

Füstölt kolbász.... :-)

2015. okt. 14. 21:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy te icipicit kirekesztő a nem keresztényekkel szemben? Csak a keresztényeket szereted? A muszlimok meg már smafu? Hol itt a megbocsájtás meg szeretet?
2015. okt. 14. 21:02
 20/24 kovpet ***** válasza:
Magyarország nem keresztény ország. Vallásszabadság van, mindenki abban hisz, amiben akar.
2015. okt. 14. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!