Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Magyarország egy keresztény ország akkor miért kell elítélni ha egy keresztény fehér nő egy keresztény fekete férfival szexel vagy jár?
Azért baj (?), mer' egyre több a muszlim, aki nem pepita (értsd: fekete-fehér). Főőő köll venni a versenyt a változó világgal(?). Há' ez van, jah... :S
Ők is emberek, aztán mégse szexelek velük. Pedig azé' vannak itt. Legalábbis Rotschild, meg a többi szerint...
"Isten nem véletlenül teremtette úgy a szexet hogy az élvezetes legyen az ember számára. A szexualitás nem bűn, ez isten ajándéka nekünk a természetes örömre. :)"
Tudtam! Tudtam, tudtam és tudtam! Na ugye, hogy Ciccolina is hithű keresztény! :) Lehet, hogy Monica Cuvet szintén...? Mik ki nem derülnek. ;)
(Én eddig abban voltam, hogy a szex büntetés és fáj. Nahát...)
"A muszlim feketéket én sem szeretem. Ők teljesen mások mint a keresztények."
Se-em?? Én nem ítélkeztem egy szóval se.
"A kereszténység a szeretetről, a megbocsájtásról, az elesettek védelméről szól."
Érdekes.. engem még egy keresztény se védett meg a pszichopatáktól, akik tudták, kik azok. Nahát...
Pedig aztán ha valakivel szemben egymaga védtelen a célszemély, akkor pszichopatával szemben. Na és ki a pszichopata legjobb barátja? A rendőőőr, ííígen. :) A rendőr legjobb barátja meg a pénz. Nem én találtam ki. És nem én támogatom. Már bocsánat.
'A kereszténység a szeretetről, a megbocsájtásról, az elesettek védelméről szól. Teljesen mindegy melyik úton érsz el idáig az a lényeg hogy ezek szerint éljél.'
Akkor most hogy van ez zsidófeszítő barátném, az ilyen népeket meg nem szereted errefelé? Ennyit a keresztény megbocsájtásról... Inkább Cthulhu.
Az mind hülye aki elhiszi hogy van isten!
Ha még ráadásul néger is, arra nem tudok mit mondani!
Nézd meg Pákót! Hofinak volt egy paródiája keress rá!
Néger katonáról beszél!
Füstölt kolbász.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!