Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem lenne lehetséges, hogy...

Az nem lenne lehetséges, hogy Magyarország csak keresztény vallású menekülteket fogadjon be?

Figyelt kérdés

Abszolút naiv, kérdés, és gondolom vannak jogi akadályai.

Ha választani kell, akkor én bevándorlásellenes vagyok, de bármennyire is fáj, nem a kormány miatt.

Én csupán a muzulmán vallástól, annak is leginkább a szélsőséges hívőitől félek, és persze nem szeretném,hogy egy olvasztótégely legyünk, de az még nekem is beleférne,hogy keresztény vallású embereket befogadjon az ország.

Véleményem szerint a muzulmán-keresztény együttélés hosszú távon nem megoldható, óriási problémák lesznek még ebből, és akinek vannak minimális történelmi ismeretei az nem kérdezi meg,hogy miért.

Nem vagyok politikus, és nem fizetnek,azért,hogy kitaláljam, hogy hogy szűrjük ki az "ál" keresztényeket, de azért vannak módjai.

2015. szept. 7. 17:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem lehet senkit megkulonboztetni faji-, vallasi hovatartozasa miatt.
2015. szept. 7. 17:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Alapvető emberi jogok, meg ilyenek..
2015. szept. 7. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Persze ők megkülönböztetnek faji és vallási hovatartozás szerint.
2015. szept. 7. 17:38
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem fogadom el ezt az indokot.Németország nem csak a szíreket fogadja be, és most mindenki szír?De...ennyit erről.
2015. szept. 7. 17:39
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Azt tudod, hogy a szíriai lakosság 10%-a keresztény?
2015. szept. 7. 17:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam.És?
2015. szept. 7. 17:41
 7/18 anonim ***** válasza:
A kereszténymenekültek elveszik a munkánkat!
2015. szept. 7. 17:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Baromság.Tovább...
2015. szept. 7. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
34%

Befogadnál Ugandából keresztényeket pl.? :-)

Hátha van közöttük fanatikus katolikus aki a Szent Lélek Mozgalom tagja.

A Szent Lélek Mozgalom egy ugandai terrorszervezet, iszonyatos népirtást végeznek, falvakat ölnek meg bozótvágókéssel, felégetéssel. A világ pedig tétlenül nézi.

Nekem pl. a keresztény terroristák ugyanolyan férgek mint a muzulmán terroristák. Tehát teljesen felesleges lenne ilyen téren megkülönböztetni őket.

2015. szept. 7. 17:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem fanatikus katolikus, hanem protestáns. De a lényegen nem változtat.
2015. szept. 7. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!