Az nem lenne lehetséges, hogy Magyarország csak keresztény vallású menekülteket fogadjon be?
Abszolút naiv, kérdés, és gondolom vannak jogi akadályai.
Ha választani kell, akkor én bevándorlásellenes vagyok, de bármennyire is fáj, nem a kormány miatt.
Én csupán a muzulmán vallástól, annak is leginkább a szélsőséges hívőitől félek, és persze nem szeretném,hogy egy olvasztótégely legyünk, de az még nekem is beleférne,hogy keresztény vallású embereket befogadjon az ország.
Véleményem szerint a muzulmán-keresztény együttélés hosszú távon nem megoldható, óriási problémák lesznek még ebből, és akinek vannak minimális történelmi ismeretei az nem kérdezi meg,hogy miért.
Nem vagyok politikus, és nem fizetnek,azért,hogy kitaláljam, hogy hogy szűrjük ki az "ál" keresztényeket, de azért vannak módjai.
keresztes hadjárat volt a világ legnagyobb népirtása Hitler előtt.
Isten nevében gyilkoltak és mészároltak le mindenkit.
így a vallás mivoltja teljesen jelentéktelen számomra, inkább az ideológiája a fontos, hogy mit akar tenni azért az országért aki befogadta őt.
Alkotmányellenes, így nem tehetjük meg. A magyar jog nem tehet különbséget emberek között azért, mert más a vallásuk.
Egyébként meg a muszlimok a terrortámadások elenyésző részéért felelősek. Csak azért hiszed ennek az ellenkezőjét, mert a média minden muszlimok által elkövetett dolgot azonnal felkap. Mert az olyan szép és egyszerű. Sokan nézik, egyértelmű a magyarázat, nem sértik meg a többséget.
Olvasnivaló: [link]
"For example, in 2013, there were 152 terror attacks in Europe. Only two of them were “religiously motivated,” while 84 were predicated upon ethno-nationalist or separatist beliefs."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!