A néger keresztények szerint Jézus fekete vagy fehér ember volt? És a muszlim négerek szerint Allah néger volt?

Nézzük a hitük szemszögéből.
Azt vallják, hogy Jézust Mária szüle.Ő pedig nem lehetett néger, így Jézus sem.
Allahról pedig hülyeség bármilyen bőrszínt is feltételezni, mert ő egy isten, nem ember.

Kedves kérdező! Allah helyett nem lehet, hogy Mohamedre gondoltál?
Amúgy Jézus a biblia szerint zsidó volt, Mohamed pedig a korán szerint arab. Hinni persze bármiben lehet, van akik szerint Jézus magyar volt... de alapja szerintem egyiknek sincs.

kezdjük ott, hogy jézus nem létezett.
folytassuk ott, hogy jézus az szép barnabőrű lett volna ha létezett volna.(mint pl a cigányok)
és befejezésül: minden ember szivesebben képzel el egy olyan messiást, aki olyan bőrszínű mint ő, tehát minden keresztény rasszista ebből a szempontból. (a kedves nácik se voltak rasszisták, csak fanatikusan keresztények [20. századi kereszteshadjárat = 2. világháború])

Kedves második válaszadó!: Igen Mohamedre gondoltam véletlenül elírtam.
4-es válaszadó:Honnan veszed hogy Jézus nem létezett?

Boldogok, akik nem látnak, mégis hisznek." (Jn 20,29).
Teljesen mindegy milyen volt.A bálványimádás bűn.A Bibliában sincs megírva.Nem a látvány miatt szeretjük hanem a tettei miatt...Ő igaz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!