Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan osszam be az időmet?...

Davve72 kérdése:

Hogyan osszam be az időmet? Tobb lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy alapjáraton egy kicsit lusta vagyok es arra szeretnek megoldast talalni hogy hogyan osszam be rendesen az idomet, tehat valamilyen napirendet szeretnek ossze allitani. Nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá, magamat ismerve ugyis megszegem. Segitsetek!! :)

2017. jan. 2. 22:31
 1/2 anonim válasza:

Szia

Azzól függ hogy tanulsz és milyen idkolában vagy már dolgozol...

Ha tanulsz akkor én azt javaslom hogy mikor hazaérsz a suliból egyél aztán meg csináld meg a leckés és tanuld meg ( ezt te tudod kb mennyi idő szokott lenni) és utána van valamennyi szabad időd aztán tudod hogy mennyi az esti tisztálkodási stb idő és hogy mikor szoktál lefeküdni

2017. jan. 6. 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, el felejtettem mellé írni hogy 17/F es szakmunkásba járok. Utolsó évem.
2017. jan. 7. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!