Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan osszam be jól az időmet?

Hogyan osszam be jól az időmet?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok,egészségtudományi szakra járok.Van élettanom,kémiám,jogom is.Sajnos az előző félévben nem sikerült mindent tárgyam,így azokat is most fogom megcsinálni.Minden nap be kell járni az órákra,van olyan nap amikor reggel megyek és csak este érek haza,elég sokat utazom,2-3 órát napi szinten.Így hétköznap nem mindig van időm tanulni,csak hétvégén.De a hétvége se elég mindenre,ekkor tudok csak együtt lenni a párommal is,család,sport stb.

Nagyon sokat kell tanulom a következő 2-3 hónapban.Próbáltam már összeírni,beosztani az időm,de valahogy sosem megy,nem tudom betartani.Félek hogy ki fogok csúszni az időből,és nem fognak sikerülni a vizsgáim.Folyamatosan tanulni egyszerre 7-8 tantárgyat mellette órákra járni és 3 órát utazni egy nap nagyon nehéz.

Ti hogyan osztanátok be az időtöket hogy mindenre jusson idő?

2015. okt. 5. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Muszáj lenne kihasználnod ezt a hosszú utazást, hiszen ezidő alatt tudsz haladni a tanulásban. Én a helyedben ezzel kezdeném, mármint hogy gondold át, mik azok, amiket utazás közben is tudsz olvasni, tanulni.
2015. okt. 6. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!