Hogyan osszam be helyesen az időmet?
-> Pénzügy-számvitel szakra járok, ez az utolsó félévem, tárgyam már nincs.
-> Szakdolgozatomhoz még hozzá sem kezdtem, az önkormányzatok pénzügyi gazdálkodása a téma. Leadási határidő november 1.
-> Államvizsga tételek 66db (22 a,b,c), még nincsenek kidolgozva, államvizsga januárban.
Hogy osszam be az időmet, hogy mindenre maximálisan legyen időm és biztosan végezzek? Eddig munka mellett csináltam a sulit, 2hete viszont nem dolgozom és a suli végéig nem is keresek másik állást. Reggel 5:45-kor kelek; miután elvittem a legkisebbet az oviba 8:30 körül érek haza. Minden nap főzök, takarítok, ezekkel max 10:00-kor végzek. A lányaimért 15:00-kor indulok az iskolába, óvodába. Utána is tudok tanulni, de már kisebb hatékonysággal, hiszen több fele kell figyelnem. :)
Nagyon hálás lennék, ha adnátok ötleteket egy jó ütemtervhez. :D
Nem tudom, hogy mikor van az államvizsgád és azt sem, hogy mennyire hosszú egy tételed.
Én azt javasolnám, hogy napi 2 órában intenzíven foglalkozz a szakdolgozattal, utána ha 1 órába belefér, dolgozz ki 3 tételt, így a 10.00-15.00 5 órás intervallum ki van használva és az utána lévő időben még tudsz tanulni. Vagy dolgozz ki napi 2 témát és tanuld is meg és a szakdolgozattal is foglalkozz. Ha még nem kerestél forrásokat a szakdolgozatodhoz , azt javasolnám, hogy a következő hetet fordítsd erre vagy legalább is 3 napot és szedd össze ami kell. Ha minden megvan, akkor már neki is kezdhetsz majd. Attól függően, hogy mikor lesz az államvizsgád, a szakdolgozatoddal kell foglalkoznod. Ha csak jövőre lesz államvizsgád, akkor inkább a szakdolgozatra koncentrálj és mondjuk napi 1 tételt dolgozz ki, s miután leadtad, azután nyugodt szívvel tudsz készülni az államvizsgára és a tételeket is kitudod dolgozni.
Nem tudom mennyire írtam érthetően, de ha van valami kevésbé érthető benne, akkor csak írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!